-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendinisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaslar simdi bir siteyi google adwordsde reklamini koymak istiyorum gunlukce butcesi diyelim 100 toplam 1 ay boyunce yayinlanicak,peki asl soru burda bu site 1 ay tanidildi reklami verildi suresi bitdikden sonra peki nolucak direk siralamalardan inip seo calisilmasi cok az bu yuzden hiti yerlere kadar dusucekmi birden bire
boylemi olucak yani?
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Adwords'ün sitenin doğal sıralamasına etkisi yoktur. Tecrübeyle sabittir.
Örneğin: Siten "abcd" kelimesinde 300. sırada yer alıyor sen adwords reklam verdin, haliyle bütçene bağlı reklam sıralamasında 1. sırada gösterilebilirsin ancak siteye "abcd" kelimesi için hiç çalışma yapmadan ( içerik,seo,backlink, vs vs) 1 ay sonra adwords ü durduruğunda aynı yerinde sayarsın.
Adwords seo açısında etki göstermez, sıralamanı değitirmez 3 yıldır adwords kullanıyorum bizzat tanık oldum. içerikle siteyi beslemediğin sürece, alexa değerinde dahil bir ilerleme sağlayamazsın.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adwords'un doğal sıralamaya etkisi, siteye gelen trafiği arttırmasıdır. Ancak kelime bazlı hiç bir faydası yoktur.
Siz Adwords reklamı verdikten sonra bakiyeniz bittiğinde siteniz aşağı sıralara inebilir.