-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Ozletme.com isimli sitemiz, bugün sabahın ilk saatlerine kadar "sohbet" ve "chat" kelimelerinde ilk sayfada idi. Uzun bir süredir zaten 7-11 arasında değişiyordu zaman zaman. Bugün sabah itibari ile chat kelimesinde kayboldu. Diğer kelimede ise 66. Sıra yani 7. Saufa. Panelde herhangi bir ceza uyarı yada manuel web spam işlemi görünmüyor. Site içeriğini yalnızca ben giriyorum ve tamamen özgün. Nedir bu işin sebebi bilgisi olan arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum. Tşk ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Manuel işlem webmastertools'a hemen yansımıyor belki günler sonra görünüyor. Kalitesiz çöp backlink fazla mıydı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Dalgalanmaya maruz kalmış olabilir. Link alımına fazla yüklenmiş iseniz spam'a girmiş olabilir. Biraz bekleyin WM Tools üzerinde bir uyarı belirirse ne olduğunu anlarız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Linkleri bilahare çok özenle seçtim. Fakat şöyle de bir şey var. Yaklaşık bir ay önce benim eklemediğim bazı kaynaklardan bağlantılar düştü panele. (7-8 bin civarı).Bu bağlantıları takip edip o sitelerde bağlantıyı göremedim hiç bi şekilde. Ama bağlantı vardı. Yaklaşık 1 ay önce reddetme aracı ile tek tek siteleri irdeleyip özenli bi liste ile reddettim. Bağlantılar halen panelde görünüyor ve reddetme dosyasıda yine görünmekte. En çok bağlantı dagenews isimli ni siteden geliyor. 4 bin küsür bağlantı.
Ek Olarak: Tespit ettiğime göre, sitemizle sürekli yanyana ilerleyen 3 sitenin daha aynı durumda olduğunu gördük.
Chat.gen.tr
sohbet.mynet.bz
Mobilchat.net
Google bir güncelleme mi yayınladı acaba. Şaşkın bir halde beklemeye devam ediyoruz
Ek Olarak: Manuel web spam işlemi WM tools'a yansıdı, gazamız mübarek olsun.