lostyazilim

forumda hiç mi dmoz editörü yok

74 Mesajlar 8.826 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
belorin pm atarmısınız kim olduğunu bilelim

wmaraci
reklam

belorin belorin Dijital Pazarlama Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 2 / 84
  • Ticaret 8, (%100)
Hiç tartışma açmayacağım. O arkadaş kendini bilir isterse yazar. Onun karakterini seveyim ben.

https://www.canyurekli.com

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
belorin anladım peki

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

erkolay hocam dün burda dediğiniz benim sitem için uygun olan kategoriye tekrar başvuru gönderdim kaç günde belli olur?

Siteni henüz reddetmemişler ki neden tekrar başvuru yaptın? Sana sitenin kabul edilebilir bir yapıda olduğunu ama izlenmeye alınmış olabileceğini söylemiştim. Olumlu veya olumsuz herhangi bir işlem olmadığı halde tekrar başvuru yapmak itici gelebilir. Şunu da yazmıştım halbuki: Başvurunuzun üzerinden en az 6 ay geçmeden tekrar başvuru yapmayın.

wmaraci
wmaraci

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

Dmoz, tüm arama motorları için en önemli referanslardan biridir. Tabi ki sitenize katkısı olur. Ama hayat memat meselesi de değil elbette.

neye göre oluyor bu katkısı acaba ? Ben şuan da yıllardır dmoz kayıtlı olan sitenin tamamen aynı tarz içerikle üstelik 7 yıllık siteye karşı 2 senelik domainimle ilk sıradayım. Dmozun nasıl bir katkısı var, bu millet neden hala ama beni kaydedin diye peşinde dolaşır hala anlayabilmiş değilim :)

Painlover Painlover WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 11 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
Benim başvuru yapacağım hiç bir kategoride editör yok editör olarak başvuralım dedik 1 sene önce onaylanmadığına dair bugün mail geldi şu saatten sonra dmoz içinde zerre uğraşmam. Türkiye'nin en popüler taraftar topluluğu olan bir siteyi yönetiyorum kendimi oraya ekletmek için cebelleşemem.

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Editörlük başvurusunda anlatım diliniz sizin yetkinliğinizin göstergesi olarak görülür. Başvurunuz da ona göre değerlendirilir.

İyi site sahibi olmak başka iyi bir editör izlenimi vermek başka şeydir. Şurada kısacık bir mesajda 6 tane yazım yanlışı yapan kişiyi editör olarak dikkate almazlar.

• Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

ForexleKazan adlı üyeden alıntı

neye göre oluyor bu katkısı acaba ? Ben şuan da yıllardır dmoz kayıtlı olan sitenin tamamen aynı tarz içerikle üstelik 7 yıllık siteye karşı 2 senelik domainimle ilk sıradayım. Dmozun nasıl bir katkısı var, bu millet neden hala ama beni kaydedin diye peşinde dolaşır hala anlayabilmiş değilim :)

SEO, backlinkten ibaret değil elbette. Link inşası da Dmoz'dan ibaret değil. Sizin sitenizin başarısına sebep olan kriterler, bahsettiğiniz siteden daha ağır basarsa öne geçersiniz. Bunu salt Dmoz backlinki ile değerlendiremeyiz.

'Beş dakikada değişir bütün işler' sözünü bilirsiniz. Google, yeni bir algoritma ile büyük ölçüde sıralama değişiklikleri yapabiliyor. Bundan en az şekilde etkilenmek için dış faktör olarak kaliteli link inşası hayati öneme sahip olabilir. Kaliteli link inşası da karşına çıkan her siteden backlink almak değildir. Dmoz kaydı da olsa, bir site link inşasını abartırsa başarılı olma şansını kaybeder.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
erkolay yani hocam bu dmozun siteye katkısı backlink değerinden ibaret midir ? Yoksa bizim bilmediğimiz bir şekilde google ' aaaa bu adamın dmoz kaydı var bunu önde çıkarmamız lazım ' diye farklı bir algoritma şekli mi var . Eğer ilki ise bu kadar kayıt vs uğraşmanın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum ama google hakkaten dmozu önemsiyor buna göre farklı bir algoritmik sistemi var ise bizde başvuru yapalım :)

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

Siteni henüz reddetmemişler ki neden tekrar başvuru yaptın? Sana sitenin kabul edilebilir bir yapıda olduğunu ama izlenmeye alınmış olabileceğini söylemiştim. Olumlu veya olumsuz herhangi bir işlem olmadığı halde tekrar başvuru yapmak itici gelebilir. Şunu da yazmıştım halbuki: Başvurunuzun üzerinden en az 6 ay geçmeden tekrar başvuru yapmayın.

hayırlısı hocam inşallah kabul ederler artık :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al