-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda tazedirek.com sitesi kapandığını duyurdu. Şimdi adsense de çılgınlar gibi tazemasa.com sitesinin reklamları dönüyor. Bu adamlar tazedirek.com un kapanmasını mı beklediler? Yoksa böyle bir site vardı fakat tazedirek kapanınca piyasa onlara kaldı ve adamlar reklama mı yüklendi? Yani daha önce önünde başarısız olmuş bir örnek var iken aynı sektöre sağlam yatırım yapmak mantıklı mıdır? Tazedirek.com un arkasıda sağlamdı hani öle boş yatırım değildi. İlgimi çekti bir bilgisi olan var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Türkiye'de insanların gelirlerine bakıldığında bu işin tutma olasılığı çok düşük olduğu aşikar. Büyük yatırımlar gerekiyor ve çok uzun süreler para kazanmadan sürekli zararın göze alınması gereken bir iş. Tazedirek kapandığında hiç şaşırmadım ayakta kalanın daha büyük paraları olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şimdi whois den baktım 2012 beri açıkmış archive.org da da 2012'de açık gözüküyor büyük ihtimalle kapanınca piyasa bunlara kaldı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cbaran adlı üyeden alıntı
Türkiye'de insanların gelirlerine bakıldığında bu işin tutma olasılığı çok düşük olduğu aşikar. Büyük yatırımlar gerekiyor ve çok uzun süreler para kazanmadan sürekli zararın göze alınması gereken bir iş. Tazedirek kapandığında hiç şaşırmadım ayakta kalanın daha büyük paraları olmalı.
Bence Türkiye'de belli bir zümrede güzel para var. Organik beslenmeye takıntılı olan insan sayısı da sitenin ayakta kalması açısından yeterlidir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
geleceği olan bir iş gibi geliyor bana bakalım hayırlısı ancak domaini sevmedim
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bence reklam ücretlerinin altında boğuldular. 2014 senesinde isimlerini duymadık, 2015 senesinde ciddi bir reklam ile piyasaya girdiler.
2016 ilk çeyrekte de bayrağı çektiler. Indexte belirtmiş oldukları operasyonel bozuklukların içinde bence plansız harcamalar da olabilir.
Harcama / gelir dengesi sağlanamamış. Şahsi düşüncem internetten sebze/meyve/şarküteri ürünlerini almayı tercih etmem.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Bence şirket değişti iflas ettik ayağına. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hasan Aslanoba ve iflas etmek? Bu adam iflas etmez dostum, kârlı görmediği işten elini çeker. Zeki bir adam. Sadece mantıklı olanı yaptı ve işler daha da büyüyüp çetrefillenmeden kârsız gördüğü alandan çekildi.
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediğiniz kişi maklubesepeti.com a yatırım yapmış. Sektörün başındaki birinin böylesi bir siteye neden ilgi duyduğunu cidden merak ediyorum. Türkiye'deki girişimcilik bu kadar basit mi? Yani adamın olmadığı yerde diye bir laf vardır ya. Girişimcinin olmadığı yerde melek yatırımcılar ne bulursa giriyor demekki.