-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. sınıftayım. Aklımdaki planlar yüzünden okuluma ara vericem. Script ve site satış işine girip koşturup tırmalıcam. Gerekirse şehir şehir gezip her kapıya kartvizit bırakıcam. Altından kalkabileceğime inanıyorum. PHP-CSS-HTML-SQL bilgilerime güveniyorum. İskeleti ve modülleri hazır bir sistem kodlayıp ardından insanlara bunu yayıcam. Her gördüğüm avukat bürosunun (örnek olarak ) kapısına gerekirse kartvizit bırakıcam. Sizce nasıl bir sonuç elde ederim. Özellikle bu işi yapmış insanlar yazarsa çok sevinirim. Bu işi yapmayan ve uzaktan yorum yapıp işi kötüleyen insanların yorumlarına gerek duymuyorum şimdiden teşekkürler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bende giriyorum domain ismi bile hazir insallah kursagimizda kalmaz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
BugraGulay bu iştahının gerçekten sonuna kadar süreceğini düşünüyorsan gerçekten seni şimdiden tebrik ederim, zira hayallerinin yarısını gerçeğe dönüştürdün bile.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
şehir şehir gezip okulu bırakacağına okulu bitir, farklı şehirlerden ayağına gelsinler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba, Üzgünüm ama pek açıcı şeyler diyemeyecegim. Hayaller Newyork gerçekler ağrı... on sene önce dediğini okul arkadaşım okulu bitirip mühendis olduğunda yaptı. Şimdi ufak capli bir isyerinde benim aldigim maasin sanirim yarısına falan çalışıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba, çevremden yine bir örnek vereyim. Ayni bölümden Kuyumcu çocuğu bi arkadaş okulu bitirdi, 3 bilgisayar mühendisi senin is alanındaki gibi fikirler ile sirket açtılar. 3 4 sene surunduler. Sonra arkadaş kurumsal maaşlı bir işe girdi. Orada istediği gibi gitti isler ve oradan çalışma arkadaşları ile teknoparkda bir sirket açtılar. Sanırım bi 200 kişi çalışıyor şimdi, 3 ortaktan biri. Önündeki 2 seneyi daha okulda ister heba et ister etme ama diplomayi al. Yeterli sabrin emeğin bilgin olduktan sonra kimse senin önünde durumaz, belki 3 seneni alır belki 10 seneni. Nacizane olarak bir abi tavsiyesi ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-