Kardeş, cliaweb.com u incele derim. Ben 2 yıldır müşterisiyim. Çok amatör olarak başladım bu işe. Önce web hosting aldım. Daha sonra reseller kullandım. 1 yıldan uzun süredirde vds kullanıyorum.
Paket fiyatları birçok siteye göre çok uygun ve inan bana fiyat çok öenmli değil. Onu bir şekilde kazanıyorsun. Önemli olan sana verdikleri hizmet. Ben ne sorunlar yaşadım. Hiç bir zaman yarı yolda bırakmadılar. Çok büyük botnet atackları aldım her zaman yardımcı oldular. Saat gecenin kaçı olursa olsun hep yardım ettiler. Emin ol botnet atackları söz konusu olunca kimse kolay kolay uğraşmaz.
Teamwieverla bağlanıp vds hakında herşeyi öğrettiler. İhtiyaç duyduğumda tekrar bağlandılar tekrar anlattılar. Halledemediğim problemleri hallettiler.
Sana bunları neden anlatıyorum dersen. Ben farklı sitelerden de zaman zaman hosting, domain yada vds/vps paketleri alıyorum farklı işlerim için. Ancak hiç birinde böyle bir hizmet görmedim.
Nereden alırsan al 3 şeye çok dikkat et.
Fiyat / Kalite / Hizmet.
Son olarak kesinlikle vds almanda fayda var. Üstüne birde cloudflare dan ücretsiz hesap oluşturur ve güvenliğini de sağlarsın. Cloudflare kullanmıyorsan kesinlikle kullanmanı öneririm.
http://cliaweb.com