Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Blogum 2 yaşını doldurmuş ve 3. yaşına merdiven dayamış olmasına rağmen hiç çekiliş yapmadıysam bunun nedeni gerçekten insanlara kendimden bir parça sunmak istememden kaynaklanıyor. Parça dediysek elbette çekilişle size apandistimi vermeyi planlamıyorum ama
apandistim kadar değerli bir şeyi yani satışa çıkan kendi kitabımı vermek istiyorum. İsterim ki bir şeyleri bu blog vasıtasıyla vereceksem içinde biraz okuyucu biraz da ben olayım ve bu 2 sene içerisinde hiç kuşkusuz okurlarıma apandist kadar değerli bir şeyleri sunmak için yakaladığım en iyi fırsat!
--------------------------------------------
Çekilişi WMA’nın çekiliş aracıyla gerçekleştirdim ve kazanan arkadaşlar için irtibat postalarını göndermeye başladım. Birkaç günlük gecikme için ise şimdiden kusura bakmamanızı diliyorum. Çekilişe katılmayan & katılan yine de destek olmak isteyen tüm arkadaşlar aşağıdaki D&R linkiyle veya Idefix benzeri popüler kitap sitelerinden ve kitapçılardan Dünyada Bir Tuhaflık Var’ı satın alabilirler.
Kitabı D&R'dan Satın Almak için Tıklayınız
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Apandisit nedir yahu :D Ahaha :D Çekilişe katılmıyorum. Benim bambaşka sorularım var. Mail adresi verebilirseniz onları sormak istiyorum :)
ingilizceogrenmeliyim.com
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
OzanP tabii ki, özel mesaj gönderiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Khan
no pain no gain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yorum yazıldı ve facebook sayfa beğenildi, bu arada kitap yazış tarzınızı beğendim :-)
1 kişi bu mesajı beğendi.