lostyazilim
tr.link

.png formatında kesim çizgisi

14 Mesajlar 4.296 Okunma
lstbozum
tr.link

aaksu aaksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. sticker bastırmak istiyorum. görselleri photoshop üzerinden hazırladım. baskı merkezine götürdüğümde görselin etrafından kesebilmeleri için vektörel tasarlanması gerektiğini belirttiler. yoksa kare bir şekilde kesiyorlar ve kenarlarda boşluklar kalıyor. elimde png olarak görseller var. bunları vektörel tasarıma dönüştürdüğümüzde görsel bozuluyor. görselin mevcut durumunun etrafından kontur verme şansımız var mı acaba? internetten bir kaç yerle görüştüm. istediğim şekilde basıp kesim yapabileceklerini ilettiler fakat fiyatları oldukça fazla. photoshop konusunda oldukça iyiyim ama illustrator çok karışık geldi bana. bu konuda destek verebilecek biri varsa çok makbule geçer.

wmaraci
reklam

Eova Eova Well Educated :) Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
Eğer isterseniz bir bakayım çok karışık değilse sticker 5TL ye yaparım :)

www.e-ova.com

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
sticker sayısı biraz fazla. kendim de halledebilirim. sadece anlatacak biri lazım çizimin etrafına nasıl kontur belirleyebileceğimi.

Eova Eova Well Educated :) Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 8, (%100)
sadece çizgi şeklinde ekliyecekseniz dikdörtgen çizin iç renk transparan olsun dış renk olarak kontur rengi seçin o zaman dikdörtgen şeklinde çizgi eklersiniz...

www.e-ova.com
wmaraci
wmaraci

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Kardeşim photoshopta bu şekilde yapamıyormusun yada baskıyı yapacak firma nasıl birşey istiyor ki.Normalde onların yapmaları lazım ama..

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
cevaplar için teşekkür ederim. çizimler dikdörtgen değil işte. kesimi dikdörtgen yapıyorlar normalde. ben ise tasarladığım görsellerin etrafını kesmesini istiyorum. görsel sayısı fazla olduğu için baskı merkezi uğraşmadı. gelen görsel neyse ona göre basar ve keseriz dediler. o da işimi görmüyor. şimdi ben bu png görselin etrafından illustrator'de pen tool ile kesilmesini istediğim yerlerden dönersem işimi görüyor mu?

örnek bir görsel bu. kesim dikdörtgen olamaz. beyaz bir malzemeye bastıkları için kenarda beyazlıklar kalmadan, photoshopta belirlediğim konturların etrafından kesmesini istiyorum.

melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
aaksu kardesim bu sekilde istemiyormusun attığın resimin kenarlarında 0,88 cmlik boşluk var o boşlukların oradan ekledim çizgileri dediğin gibi pen toolla nereden kesilmesini istiyorsan ufak çizgiler eklersen işlerini görecektir onların ayrıca coreldraw kullanmanı tavsiye ederim hem daha basit hemde bu işler için gayet iyi.

FurkanEkmen FurkanEkmen think, move, design. Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek think, move, design.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 692
  • Beğeniler 164 / 167
  • Ticaret 5, (%100)
Sayısı azsa gönderin bana size istediğiniz şekilde geri atayım. Dışını çizip görseli içine atacaksınız ardındanda contur atıcaksınız.

think, move, design.
IG: furkanekmen

• Üyelik 25.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 3 / 62
  • Ticaret 3, (%100)
Cevaplar için teşekkür ediyorum.

melankolia hayır kare ya da dikdörtgen şeklinde kesilmesini istemiyorum. attığım görsel ne ise tam olarak çevresinden bıçağın dönmesini istiyorum.

FurkanEkmen sayı maalesef fazla. öğrenmem daha iyi olur. bir tanesini yaptım ben. en azından yaptığımı düşünüyorum. skype üzerinden çok kısa zaman ayırıp gösterebilirseniz çok memnun kalırım. ilginiz için teşekkür ediyorum.

FurkanEkmen FurkanEkmen think, move, design. Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek think, move, design.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 692
  • Beğeniler 164 / 167
  • Ticaret 5, (%100)

aaksu adlı üyeden alıntı

FurkanEkmen sayı maalesef fazla. öğrenmem daha iyi olur. bir tanesini yaptım ben. en azından yaptığımı düşünüyorum. skype üzerinden çok kısa zaman ayırıp gösterebilirseniz çok memnun kalırım. ilginiz için teşekkür ediyorum.

Corel kullanıyorum. Bu nedenle Illustrator üstünde gösteremem malesef.

Ek olarak: Şu videoyu izleyin lütfen, https://www.youtube.com/watch?v=fX-tearDHvo

think, move, design.
IG: furkanekmen
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al