-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Information Technology / OEM
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben sadece konuyla alakasız bir öneride bulunayım. Kadın sitesi gibi görünüyor bunun yanında moda, yaşam, sağlık ve dekorasyon kategorileri de mevcut ancak çok alakasız şekilde teknoloji kategorisi de var. Yani aslında biraz amacın dışına çıkmış gibi, böyle bir sitede aynı anda teknoloji haberlerinde de yükselmek sıkıntı yaratabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuya alakalı olarak benimde bir sorum var, konu sahibi ile aynı tarzda bir sorun sayılabilir. Benim finans üzerine bir blog tarzı sitem var içerik dolu olsun diye arada politika ve teknoloji olarak yazılar giriyorum. Bu tarzda yaptığım paylaşımlar diğer içeriklerime gölge düşürür konumda mı oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, yazılarınız özgün ve güzel. Sitenizin tasarımı sade. Domain yaşı oldukça iyi. Neden bir kelimede yoğunlaşmak istiyorsunuz ki? Buna hiç gerek yok. Eğer hitiniz yok ise Google Trends'e yönelin. Hepsi bu kadar. Diğer kelime yoğunlaşımı saçmalık. Teknoloji forumları sağlık, kadın, siyaset haberi yapıyor ise (yabancı siteler dahil) siz neden yapmayasınız?
Durgun sular derin akar.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Buğrahan 'a katılıyorum, teknoloji biraz alakasız olmuş ama bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Bunun yanında günlük bir kaç konu giriyorsunuz güncel kalmak adına gördüğüm kadarıyla. Bunun yerine gerekirse bir iki gün uğraşıp gerçekten okunacak sağlam içerikler girebilirsiniz hem ziyaretçilerin sayfada kalma süresi uzar, hem yorumlar artar hem de trafiğiniz artar. Böylece üst sıralara çıkarsınız ve amacınıza ulaşırsınız. Bu arada daha çok trafik için sosyal medyada aktif olun ve büyük forumlarda ilgili kategoride makalelerinizi paylaşıp en alta linkinizi bırakabilirsiniz. Başarılar :)
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI