Linkinjektion.com dizin sitemize site ekle işlemi wmaracına özel 10 tl ücret karşılığında yapılıyor. Dışarıdan site ekleme yapmak isteyenler 20 tl ücreti var. Wmaracı üyelerini teşvik amacıyla böyle bir uygulama yapılıyor. Bi de bayilere satışlarında kolaylık sağlanması açısından.
Bunun Sizin Sitenize Yararları:
- Sitenizin index hızı artması
- Pagerank 6 backlink olması
- Hitinizde yavaş yavaş artış olması
Referans: İlk 5 site ücretsiz eklenecektir. 3 kaldı.
Kampanya: İlk gelen 10 kişiye açılış amaçlı 5 tl karşılığında yapılacaktır. Bunun için Sitemi ekleyeceğim diye bu konunun altına yorum yazmanız gerekiyor.
10 siteden fazla eklemek isteyenlere ayrı indirim uygulanacaktır.
Bu arada bu siteler linkinjektion tarihinde ilk siteler olacaktır. İleri de kendi sitenizi öne çıkarmak açısından faydası olacağından eminim.
Seoculara ve Backlinkcilere bayilik verilecektir. Kaç site ekleyeceğinize göre indirim sağlanacaktır. İrtibata geçebilirsiniz.
Diğer forumlarda ben satış yapmıyorum. Dolayısıyla o forumlarda tek satış imkanına sahip olmak istiyorsanız irtibata geçiniz. Uygun gördüğüm her foruma birer adet kişi forum ana bayiliğini alacaktır. Kendi forumunuzda seoculara ve backlinkcilere satış sağlayabilirsiniz.
Ödeme: Eft - Vakıfbank Havale; Paypal için de sponsor aranıyor.
Not: Bayilerin hiçbirisi benim önerdiğim fiyat altında yapamaz. Benim taban fiyatım bu konuda belirlenecektir. Bayilerin minimum kazancı %20 olarak belirlenmektedir. Ne kadar fazla site üzerinde anlaşma sağlanırsa o kadar fiyatta indirim sağlanacaktır. Bayileri kendim belirleyeceğim bazı kurallar var. Bazılarını size söyleyebilirim, bazılarını da kendime saklarım.
+ iptal