lostyazilim

En Özgün Tasarımlar için ne kullanılmalı

6 Mesajlar 916 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

orknark orknark İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Reklam Ajansı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 66 / 151
  • Ticaret 2, (%100)
Şimdi ben aslen web tasarım mezunuyum ama notpadde html tasarım yapmaktan özgürlük heykelinin eline rakı vermekten başka çokta birşey öğrenmedik ve liseden mezun olalı da oldu unuttum açıkçası kullamadığımdan tasarım ile ilgili çoğu şeyi

Tasarım yapan arkadaşlara bu sorum :

Mesela bir adamın ağzının tam içine bir slider veya işte tam sayfa sanki resim içinde bir kısım çapraz haber bandı geçiyor altında yazılar var başka bir yerde bi balonun içinde son eklenenler gözüküyor gibi böyle eksantrik tasarımlar için bootstrap uygun mudur yoksa psd çizip sonra dreamweawer gibi bir yerdenmi kodlamak lazım yine eski usul.

Tasarım yapabilenler varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer wordpress temalar alıp manupule etmekten biraz sıkıldım açıkçası özgün birşeyler çıkarma niyetindeyim madem ekmeğini yiyorum bu işin bir şeyler katayım kendime , piyasaya gibi bir niyetim var.

wmaraci
reklam

asonons asonons WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ç** U**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 211 / 210
  • Ticaret 11, (%100)
Eksantrik şeyler yapmanızı tavsiye etmem günümüzde daha sade tasarımlar beğeniliyor.
İlla eksantrik birşeyler çıkarıcam değişik olsun diyorsanız bootstrap veya herhangi bir framework kullanmanızda sakınca yok bu frameworkler sizi kısıtlamaz.
Kodlama konusuna gelince dreamweawer kullanmaya gerek yok notepad işinizi görür. PSD çizmekde tamamen size kalmış.

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Reklam Ajansı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 66 / 151
  • Ticaret 2, (%100)
ben hep kurumsal şeyler yağıyorumda o sebeple bu tarz bişey yapmak derdindeyim ondan yoksa wp temaları herseye yeter suanlık

AaRAdyOcU AaRAdyOcU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek İnşaat Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 337 / 110
  • Ticaret 24, (%100)
themeforest e girip orada yapılan temalara bakarak fikir elde edip tema tasarımı yapabilirsiniz...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Reklam Ajansı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 66 / 151
  • Ticaret 2, (%100)
İşte hangi programlar ile yaparım o tarz temalar bahsettiklerim bu arada klasik wp temaları değil AaRAdyOcU

AaRAdyOcU AaRAdyOcU WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek İnşaat Teknisyeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad L** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 337 / 110
  • Ticaret 24, (%100)
@orknark öneri :-) ordaki temaların print screen yaparak photoshop css dökümünü yaparak site tasarımını yapabilirsin.

Fakat yerleşimini kendi hayal gücünü kullanmalısın :D

Hatta Bootstrap öğrenmeye çalış,şimdiki nesil kodlama yaparak kendini geliştiriyor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al