-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben para kazanmak umuduyla açmadımki :) Programlama dili öğrenirken öğrendiklerimi tekrar olsun diye oraya atıyorum :)
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
HTML5 biliyorsunuz, bir de CSS3 veya SCSS öğrenmenizi öneririm.
mrgun
Seo yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
programa dillerinden çok programlama mantığına kafa yormanı tavsiye ederim. algoritmayı tam olarak öğrentikten sonra tüm dillerde program yazabilirsin.sadece yazım kuralları değişiyor.
başlangıç için python güzel bir yazılım dili.
Ek Olarak: programa dillerinden çok programlama mantığına kafa yormanı tavsiye ederim. algoritmayı tam olarak öğrentikten sonra tüm dillerde program yazabilirsin.sadece yazım kuralları değişiyor.
başlangıç için python güzel bir yazılım dili.
+blog tutman çok güzel,öğrendiklerini,karşılaştığın sorunların çözümünü orada paylaşırsan ileride sana çok katkı sağlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
programlama ezberlenmez, öğrenilir.
pythonla başlaman güzel. androide yönel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaptığın şeyi tahmin edebiliyorum her dil hakkında bir seri / kitap tarzı bir şey kurcalayıp daldan dala atlamak ve sözde "dil öğrenmek" sana pek bir şey katmaz. anca farklı dillerin kurallarını, syntax yapısını vs. öğrenirsin ki bu ilerde 1-2 haftada yapabileceğin bir şey zaten.
bir dili tam anlamıyla öğrenmek istiyorsan o dili kullanarak ürünler vermen, frameworkler kullanman, dilin sınırlarını zorlaman vb. gerekiyor.
yani her dille hello world yazdırıp bırakmak pek bir şey katmaz, bunu ben de çok yaptım vaktinde. her şey havada kaldı :)
bol şans