oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
elimde 30 bin lira var kadına özgü güzel bir özgün site kurmak istiyorum sizce başarılı olurmuyum veyahutta nasıl bir ekip kurmam lazım biraz tecrübem var aklımdaki fikir yemek tarifi doğal kürler zayıflama kadına özgü bilgiler falan
Benimle çalışmak isteyen var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam imzamda ki sitede bu konuda bir bayan girişimci tarafından site geçmişi anlatan bir haber paylaştık 7 yılda 12 milyon dolar kazanmış :) ve bu konuda girişimcilere de önerisi var özellikle bayanlara. Size kaynak olsun :)
oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
o yazı biraz karışık geldi bana
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Merhaba,
Global bir forum sitesi yapılandırma düşünceniz olursa size yardımcı olabilirim. Halihazırda nişanlım bu şekilde bir forumun sahibidir. Aynı zamanda teknik geliştiricisi de benim. Dilerseniz sizi onunla konuşturabilirim de. Bunun dışında WordPress altyapısını kullanarak, nitelikli bir portal da oluşturabilirsiniz. Blogların avantajı bu konuda tamamıyla özgün tutabilecek olmanızdır.
Girişiminiz güzel, ancak bu girişime yatırımı da mantıklı yapmak gerekiyor. Yazılım, tasarım, içerik gibi konulara paranın tamamını hibe etmek yerine; Amerikalıların dediği gibi %10'uyla işi yapıp %90'ıyla reklâm yapmak en doğrusu olacaktır. :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
bende o sekilde düşünüyorum
Ek Olarak: öncelikle kaliteli editörler ve kaliteli yazarlar bulmam lazım.Aceleci davranmamam lazım.Reklam önemli özlelikle admob reklamları düşünüyorum güzel bir program yaptırıp.
oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
kaliteli yazar ve editörler önerileriniz var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
hocam sıfırdan kurmayın bence 3-4 yıllık bir site bulup alın daha ucuza gelir 29 bini de birden reklama harcamayın. yavas yavas aşama aşama yapın ve tabiki deneyimsiz biriyle çalışmayın .