-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi ben aslen web tasarım mezunuyum ama notpadde html tasarım yapmaktan özgürlük heykelinin eline rakı vermekten başka çokta birşey öğrenmedik ve liseden mezun olalı da oldu unuttum açıkçası kullamadığımdan tasarım ile ilgili çoğu şeyi
Tasarım yapan arkadaşlara bu sorum :
Mesela bir adamın ağzının tam içine bir slider veya işte tam sayfa sanki resim içinde bir kısım çapraz haber bandı geçiyor altında yazılar var başka bir yerde bi balonun içinde son eklenenler gözüküyor gibi böyle eksantrik tasarımlar için bootstrap uygun mudur yoksa psd çizip sonra dreamweawer gibi bir yerdenmi kodlamak lazım yine eski usul.
Tasarım yapabilenler varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer wordpress temalar alıp manupule etmekten biraz sıkıldım açıkçası özgün birşeyler çıkarma niyetindeyim madem ekmeğini yiyorum bu işin bir şeyler katayım kendime , piyasaya gibi bir niyetim var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eksantrik şeyler yapmanızı tavsiye etmem günümüzde daha sade tasarımlar beğeniliyor.
İlla eksantrik birşeyler çıkarıcam değişik olsun diyorsanız bootstrap veya herhangi bir framework kullanmanızda sakınca yok bu frameworkler sizi kısıtlamaz.
Kodlama konusuna gelince dreamweawer kullanmaya gerek yok notepad işinizi görür. PSD çizmekde tamamen size kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben hep kurumsal şeyler yağıyorumda o sebeple bu tarz bişey yapmak derdindeyim ondan yoksa wp temaları herseye yeter suanlık
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
themeforest e girip orada yapılan temalara bakarak fikir elde edip tema tasarımı yapabilirsiniz...