-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben kendi adıma net.tr domain alabilirmiyim bireysel olarak daha başvuru felan yapmadımda sanırım yer sağlayıcı belgesi felan gerekiyomuş bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim com.tr almayı isterdim malesef baska bir firma almış :)
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bildiğim kadarı ile yer sağlayıcı belgesi domain satışı için gerekli olan birşey,
adsoyad.net.tr alan adı almak istiyorsanız kimlik fotokopisi yeterli olur diye düşünüyorum.
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ad-soyad.net.tr almak için tek yapmanız gereken
https://www.nic.tr/index.php?USRACTN=NEWCONTACT&PHPSESSID=145986149088227206218666450 girin kendi adınıza hesabınızı açın alan adınızı alabilirsiniz. Yapamazsanız ulaşın hocam. ad-soyad aldığınızda hiçbir belge gerekmiyor. Mernis sisteminden veriyi çekerek eşleştiriyor. Eğer bir sıkıntı çıkarsada kimlik fotokopisini gönderirsiniz.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel Hosting firmasında Sipariş Edip Kimlik fotokopisine göndermiştim kendileri benden yer sağlayıcı belgesi olması gerekdiğini ve veremediklerini söyledi neden böyle bir şey yaptılarki acaba :O
aeSahin
www.ahmetenessahin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PR, Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
MertOğlu yok hocam adsoyad olunca yer sağlayıcı belgesine gerek olmuyor.
PR | Social Media - Advertising - Post-Production
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
".net.tr" için gerekli belgeler
Aşağıda yer alan belgelerden, faaliyet alanınıza uygun olan bir tanesinin Nic.tr(".tr" Alan Adları) Yönetimi'ne iletilmesi yeterli olacaktır.
*******ünikasyon Kurumu'ndan alınmış "İSS (İnternet Servis Sağlayıcı) Genel İzin Belgesi" (*******ünikasyon Lisansı),
Web tabanlı çalışan tüm kişi ya da kuruluşlar için, başvuran kişi ya da kuruluş tarafından başvurunun ayrıntılarını içeren (var olan .com ya da .net uzantılı web sayfalarının adresleri vb.) bir dilekçe (kişi adına yapılan başvurularda ilgili kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte),
İnternet hizmeti vereceğini beyan ederek "net.tr" uzantısı için başvuran kişi ya da kuruluşlar için, başvurunun ayrıntılarını içeren ve yapılacağı taahhüt edilen web sayfanın yapılmadığının tespiti durumunda, ilgili alan adının silineceğinin kabul edildiğini belirten bir dilekçe (kişi adına yapılan başvurularda ilgili kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte).
Dilekçe örneği için lütfen tıklayınız.
Kaynak: nic.tr
.net.tr için adsoyad gibi bir durum yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bizim arkadaşın isimsoyisim.net.tr şeklinde domaini var. normal bi şekilde aldığını söyledi, bende şaşırdım doğrusu. inanmayana ö.m den atabilirim domaini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşin Garip olanı bende çok rahat bir şekilde aldım sanırım güzel hosting sadece okudukları ile kalıyor neyse sorunumu domaini nic.tr den alarak çözdüm bir dahakine aracı firma kullanmamayı tavsiye ederim böyle bir sorun yaşayan arkadaşlara :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Hosting
-
Ad Soyad
C** N**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ne yazık ki biz, nic.tr tarafından verilen kurallar haricinde işlemyapmıyoruz, %99 başarısız olacağı için de denemiyoruz. İadeniz de yapıldığından yaşadığınız bir mağduriyet bulunmamaktadır.