lostyazilim

Google Adx Nedir?

23 Mesajlar 4.529 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
Bu sistem google adsense ile alakalı olduğu için buraya açtım konuyu moderatör arkadaşların dikkatine..

Google adx yeni bir sistem arkadaşlar o yüzden çoğu site sahiplerinin bilgisi olmamaktadır. Sizler için bu yeni sistemi açıklayacam;

Google Ad Exchange, ya da kısa adı ile Google AdX. Google şirketinin özellikle de reklam departmanının gerçek zamanlı ihale (real time bidding) sistemi ile internet sitelerindeki her bir reklam gösterimini OpenX, MediaMath, Criteo, Adwords gibi büyük reklam ağlarından en yüksek teklif verene tahsis ettiği bir online reklam sistemidir.
Google Ad Exchange AdX reklamları Google iş ortakları aracılığı ile (AdXSeller) sadece premium internet sitelerine sunulan Google’ın özel bir reklam departmanıdır.

Google Ad Exchange reklamları ile Google Adsense reklamları aynı mıdır?

Hayır aynı değildir. Adsense hesapları ve reklam ürünleri, her internet site sahibine açık ve nettir. Ayrıca bir sayfaya konabilecek en fazla reklam adedi gibi sınırlamaları da mevcuttur. Google AdX reklamların da ise, Google Adwords’den gelen reklamlara ek olarak gösterilebilir, diğer reklam ağlarının ve reklam borsalarının reklamlarını da içermektedir. Bir sayfaya en fazla 5′e kadar Google AdX reklamı gösterilebilir. Google’ın gözünde de adsense ve Google adx farklı platformlardır. Ayrıca adsense bulunan bir sitede de Google adx reklamları bulunabilir bunun adsense için hiç bir ihlali olmamaktadır.

Google Adx hesabı nasıl alınır?

Google adx hesabı bireysel internet site sahipleri için kapalı bir sistemdir. Bu sistem sadece Google şirketi tarafından, sadece büyük reklam ağlarına ya da internet sitesi şirketlerine verilir. Google adx reklam sisteminin ülkemizde sayısı fazla değildir fakat yavaş yavaş sayısı artmaya başlamıştır. tecnomedya.net sitemizde de Google adx reklamları görünmektedir.
Ayrıca söylemek gerekirse eğer siteleriniz de google adsense hesabı bulunuyorsa bu sisteme de geçmenizi öneririz. Sitenizde 3 adet sayfa başına reklam ve google adx 4 adet reklam ile gelirlerinizi ikiye belkide üçe katlayabilirsiniz.

Kaynak
berkaycatak TeyzenTevfik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MuhammedBurak MuhammedBurak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 273 / 83
  • Ticaret 0, (%0)
Bende sitem için almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Sitem fazla ünlü değil.

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
MuhammedBurak hocam bu sistemdeki onayda google ekibinin elinden geçiyor yani onaylanmama durumu var. Ben buradan başvuru yaptım ertesi gün onay geldi. http://www.advoly.com/signup.asp

ustat ustat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 129 / 78
  • Ticaret 20, (%100)
tecnomedya advoly sitesinin tbmleri nasıl hocam ? kayda değer kazançlar elde edebiliyor musunuz ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
ustat hocam bir adsense etmese de bana iyi gibi geldi. Dün ekledim şimdiye kadar gösterim 602, tıklama 7 ve tahmini gelir 1.56 TL hocam diğer reklam şirketlerine göre iyi değil mi?
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
tecnomedya Hocam peki bu adovly ağı güvenilir mi yani kayıt olmaya değermi ?

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
ebagcuvan hocam o konuda bir şey diyemem çünkü artık ülkemizde de bu sistemi reklam şirketlerine veirlmeye başlandı wordegoya da verilmiş fakat düşükmüş. Bende araştırmaya devam ediyorum hem bunu hem diğer şirketleri.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)
Örneğin Advoly'den elde edeceğiniz gelir Adsense ile karşılaştırıldığında nasıldır?

• Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
Plain hocam adsense ile karşılaştırıldığında tabiki adsensenin altında kalıyor yani. Çünkü Google için reklam departmanı yani gözbebeği adsense.. O yüzden bu sistem ikinci planda kalıyor şimdilik bana göre bu oranlar güzel diğer reklam şirketlerine göre tabi şimdilik. Uzun kullanım sonucunda nasıl olacak göreceğiz
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Bugrahang Bugrahang WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Information Technology / OEM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
Ne şekilde başvuru yapıldığını ve sizin nasıl aldığınızı anlatabilir misiniz?

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al