tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
merhabalar ;
***** kullanıcısıyım ayın bası olmasına rağmen internet sürekli gidip-geliyor .
müşteri hizmetleri modemde sorun olduğunu ve firmaya bildirmemi söyledi.
modem zaten *****in modemi ...şimdi bu sorun nasıl çozulur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
benimde en sinir olduğum durumlardan birisi bu bende bir ara bazı sorunlar yaşadım ***** ofisine gittim böyle böyle sorunum var dedim kadın bana müşteri hizmetlerini arayın dedi ben iyice deli oldum. eee siz burda ne halt yiyorsunuz diye sesimi yükselttim lütfen sakin olun biz o sorunlarla ilgilenmiyoruz v.s. gevezelik etmeye başladı sonra bir adam geldi ve sorunumu halletti ;) demem o ki bazı kişilerle farklı şekilde konuşulduğu zaman anlaşılıyorsunuz sorununuz için sizede bu yolu tavsiye ederim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Alakalıdır değildir bilmem fakat anlatıyım. League of legends oynuyorum oyunda surekli kopmalar oluyor son bir kaç gundur. Son bir kaç günü açıklığa kavusturacakj olursak 4,5g muhabbeti basladı baslayalı nette sürekli kopmalar oluyor. Anlık gidiyor ve geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Proğramcısı
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,bende *****'ten internet aldığımda aynı sorundan rahatsızdım müşteri hizmetlerini aradım ve sonraki gün eve gelip modemi değiştirmişlerdi.
NOT:İnternet başvurum 21 gün sonra onaylandıktan sonra onaylandıktan sonra bu desteği bu kadar hızlı aldığıma şaşırmıştım açıkçası :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Dostum şöylede bir durum var bilgilendirmek isterim. Evlerde artık her odada bir telefon hat çıkışı olabiliyor. Sendede böyle bir durum varsa, adsl modeminin telefon hattını başka bir odanın portunda dene yani kopmanın telefon hattıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum, zamanında başım baya ağrımıstı. Telefon hatlarında parazit olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
43, (%88)
Firmware güncellemesi yapmayı denemelisin..