wmaraci reklam
tr.link

net.tr domainler hakkında

13 Mesajlar 1.875 Okunma
acebozum
tr.link

yenerberktas yenerberktas Yener BERKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Fen Bilimleri Öğretmeni
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 14 / 47
  • Ticaret 1, (%100)
Mernis sisteminden bilgileri doğru bir şekilde aldığında nic.tr kolaylıkla adsoyad.com.tr yi veriyor ama bazı durumlarda kimlik bilgilerini isteyebiliyorlar. Bende kendime com.tr yi geçen ay almıştım.

Yener BERKTAŞ
googleasistan
reklam

MertOglu MertOglu PineyNet.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 38 / 37
  • Ticaret 1, (%100)
GuzelNetTr Mağdur edildiğimi felan belirtmedim ben sadece benden sonra alıcak arkadaşlar için aracı firma kullanmalarını tavsiye etmiyorum çünkü olan bir şeyi birde %99 olmuycakmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz mertoglu.net.tr Whois bilgilerini sorgulatabilirsiniz.

GuzelNetTr GuzelNetTr Web Hosting Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Hosting
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 24 / 94
  • Ticaret 7, (%100)
Biz ne yazık ki mevzuat dışında hareket etmemekteyiz. Reddedileceğini bile bile bir başvuruyu yapmamaktayız, taktir edersiniz ki bu konuda haddinden fazla tecrübemiz var, binlerce kez başvurular yapıldı alan adları alındı. Şansınıza bir şekilde onaylandıysa hayırlı olmasını dileriz. Sonuçta orada evrak kontrolü yapan da bir insan ve o da karıştırıp hatalı onay vermiş olabilir. İnternet hizmetleri sunmadığınız için .net.tr alan adınıza 3-4 ay sonra şikayet geldiğinde erişime kapanır. İnternet hizmetleri sunacaksanız sorun olacağını sanmıyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al