DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar kural ihlali yapan siteleri sikayet etmek hic yaptıgım bişey degildi ama adamın biri 2 site acmıs 2sinide dösemis botları benim sitem degil diger sitelerden icerik cekiyor ama linkler flean yok bazen resim cekmis bazen sadece başlık reklamlar ortada.. bende hem spam site olarak hemde adsense kural ihlali olarak sikayette bulundum tek link film indirme linklerimi ararsın film dizi izleme mi ararsın herşey var... adsenseden banlanır ama umarım googledende men edilir
Dip Not: Mutluyum
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Yapmayın bence hocam, bu işten ev geçindiren kişiler var belki de o arkadaş yaptığı o yöntemle çocuğuna yiyecek ekmek alıyor. Kimsenin durumunu bilmeden yargılama yapmayalım. Webmaster webmastera yapmamalı bunu zaten google adsensenin verdiği para belli düşük tık başı ücretleri falan...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eline sağlık dostum az bile yapmışsın. Madem bir işe giriştin dürüst tüccar olacaksın, hilesine hurdasına kaçmayacaksın. Diğerleri dürüst, namuslu iş yapıyor diye enayi durumuna düşüyor o yüzden.
Benim en sinir olduğum siteler ise tarayıcınızın anasayfasını kilitleyerek (HTA ile) para kazanmaya çalışanlar. Bu kadar utanmazca bir para kazanma yöntemi olabilir mi? Sen hangi hakla bilgisiz bir kullanıcının bilgisayarına isteği dışı müdahalede bulunabilirsin. Bunun Google adsense gözünde yasak ve ban nedeni olmasını olmasını geçtim, anasayfasını değiştirmeyi senin yüzünden bir türlü başaramayan kullanıcının senin ve aile bireylerin hakkında sarf edeceği sözler kazanacağın 1-2 dolara değer mi? Onların senin gözündeki değeri bu kadar ucuz mu?
Arkadaşlar az kazanın ama öz kazanın. İçiniz rahat olsun.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman yan bakkaldaki ekmekleri çalıp kendi bakkalımızda satalım? İyi yapmışsın kutlarım ...
ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
iyi güzel yapmışsın sanırım alkış bekliyorsun bu konuyu açarak. eğer içerik çalınan site size aitse eyvallah da değilse size ne oluyor diye sorarlar??? artı eğer bu tür siteleri şikayetse amaç milyonlarca daha var. işiniz gücünüz bu olmalı... size kolay gelsin demekten öteye başka birşey bulamıyorum.
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hangi siteydi o biz de baksaydık gerçekten çalıntı içerik var mı? siz de bilip bilmeden iyi etmişsin diyosunuz siteyi gördünüz mü? böyle yargısız infaz yapmayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Webmaster webmastera yapmamalı bunu zaten google adsensenin verdiği para belli düşük tık başı ücretleri falan...
arkadaş tek cümleyle açıklamış ne yapılması , ne yapılmaması gerektiğini