lostyazilim
tr.link

Kural ihlali yapan siteyi sikayet ettim Mutluyum

17 Mesajlar 3.577 Okunma
acebozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar kural ihlali yapan siteleri sikayet etmek hic yaptıgım bişey degildi ama adamın biri 2 site acmıs 2sinide dösemis botları benim sitem degil diger sitelerden icerik cekiyor ama linkler flean yok bazen resim cekmis bazen sadece başlık reklamlar ortada.. bende hem spam site olarak hemde adsense kural ihlali olarak sikayette bulundum tek link film indirme linklerimi ararsın film dizi izleme mi ararsın herşey var... adsenseden banlanır ama umarım googledende men edilir
Dip Not: Mutluyum

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

kasparow116 kasparow116 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 74 / 96
  • Ticaret 10, (%100)
İyi etmişsin.

Öğretmenlikte.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
rahatladın mı şimdi?

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
Yapmayın bence hocam, bu işten ev geçindiren kişiler var belki de o arkadaş yaptığı o yöntemle çocuğuna yiyecek ekmek alıyor. Kimsenin durumunu bilmeden yargılama yapmayalım. Webmaster webmastera yapmamalı bunu zaten google adsensenin verdiği para belli düşük tık başı ücretleri falan...

wmaraci
wmaraci

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Eline sağlık dostum az bile yapmışsın. Madem bir işe giriştin dürüst tüccar olacaksın, hilesine hurdasına kaçmayacaksın. Diğerleri dürüst, namuslu iş yapıyor diye enayi durumuna düşüyor o yüzden.

Benim en sinir olduğum siteler ise tarayıcınızın anasayfasını kilitleyerek (HTA ile) para kazanmaya çalışanlar. Bu kadar utanmazca bir para kazanma yöntemi olabilir mi? Sen hangi hakla bilgisiz bir kullanıcının bilgisayarına isteği dışı müdahalede bulunabilirsin. Bunun Google adsense gözünde yasak ve ban nedeni olmasını olmasını geçtim, anasayfasını değiştirmeyi senin yüzünden bir türlü başaramayan kullanıcının senin ve aile bireylerin hakkında sarf edeceği sözler kazanacağın 1-2 dolara değer mi? Onların senin gözündeki değeri bu kadar ucuz mu?

Arkadaşlar az kazanın ama öz kazanın. İçiniz rahat olsun.

Ne ekersen onu biçersin

FoRMaTTeR FoRMaTTeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Medyads adlı üyeden alıntı

Yapmayın bence hocam, bu işten ev geçindiren kişiler var belki de o arkadaş yaptığı o yöntemle çocuğuna yiyecek ekmek alıyor. Kimsenin durumunu bilmeden yargılama yapmayalım. Webmaster webmastera yapmamalı bunu zaten google adsensenin verdiği para belli düşük tık başı ücretleri falan...

Saygı duymakla birlikte aynı şekilde düşünmüyorum. Botları bulup ayarlayıp siteden veri çekebilecek biri farklı şekilde de para kazanabilir. Ayrıca, sonuçta eve ekmek getiren adam gidip sağdan soldan çalsa eve getirdiğini, haa normal eve götürüyor denilmez. Eğer bir konu ekleyecekse sitesine botla çekmesin bari, kod yazmayı bilen adam otursun 2 satır yazıyı da kendi yazsın. Hatta arkadaşın siteye de baksın başka sitelere de baksın ama kendi cümlelerini kullansın. Hem o şekilde daha başarılı olacaktır.

İçeriği çalınan da aynı şekilde buradan gelecek paraya ihtiyaç duyuyor olabilir belki daha da ihtiyaçlı olabilir.Şikayet eden arkadaş da rahatsızlık duymuş, bu yolu izlemiş gayet normal.

mhmt9126 mhmt9126 mehmetunlu.org Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 21 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
O zaman yan bakkaldaki ekmekleri çalıp kendi bakkalımızda satalım? İyi yapmışsın kutlarım ...

ozturk ozturk Her daim öğrenci... Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Her daim öğrenci...
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 80 / 76
  • Ticaret 7, (%100)
iyi güzel yapmışsın sanırım alkış bekliyorsun bu konuyu açarak. eğer içerik çalınan site size aitse eyvallah da değilse size ne oluyor diye sorarlar??? artı eğer bu tür siteleri şikayetse amaç milyonlarca daha var. işiniz gücünüz bu olmalı... size kolay gelsin demekten öteye başka birşey bulamıyorum.

Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com

sasaleyte sasaleyte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)
hangi siteydi o biz de baksaydık gerçekten çalıntı içerik var mı? siz de bilip bilmeden iyi etmişsin diyosunuz siteyi gördünüz mü? böyle yargısız infaz yapmayın

TUGBERK26 TUGBERK26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 11, (%100)
Webmaster webmastera yapmamalı bunu zaten google adsensenin verdiği para belli düşük tık başı ücretleri falan...

arkadaş tek cümleyle açıklamış ne yapılması , ne yapılmaması gerektiğini

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al