Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
1 ay önce lens aldım. İlk günü aldığım yerde kızın yardımı ile lensi taktım.
Sağ gözümde bir sıkıntı yok sanki hiç lens yok gibi. fakat sol gözümde batma oluyor gibi. Kızın taktığı günde öyle olmuştu. O yüzden 2-3 haftadır takmıyordum.
Az önce suyunu degiştirdim.
Yeni lensi çıkardım eskilerini attım.
Temizledim ve taktım.
Lensi ikinci takmam. Yine aynı sorun oluyor. Ters vs. değil. Tamda oturdu.
Acaba gözlerim alışık değil diye mi? İlk taktığım için mi? solüsyonun markasını mı degiştirsem? Veya bu bi süre mi böyle olur?
.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Gözünde, parmağında veya lensin üzerinde toz kalmış olabilir. Bunlardan biri değilse; henüz alışmamış olabilirsin. Bir süre kullanmaya devam et muhtemelen o rahatsız edici durum geçmiş olacak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
elini güzelce sabunla yıka, benimde sol gözümde vardı o sorun. Takdığım gibi kızarıyordu çıkartmak zorunda kalıyordum.
Elini iyice temizledikden sonra lens'i lens solüsyonuylada temizle öyle tak şuan bende sorun yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende kullanıyorum 9-10 Ay olmuştur galiba diyeceğim şunlar ; Elini yıkadıktan sonra kalın selpak veya peçete ama ince olmasın veya böyle tüy,yün olmayan bez le yıkadıktan sonra elini kurula , ayrıca kuruladıktan sonra lensi avucunun icine al üstune solüsyon dök sonra gözüne takarken gözünün beyaz kısmına tak cünkü acımayacaktır sonra gözünü sola döndür lens otursun 1-2 kez aç kapat gözüne batmayacaktır . Bendeki süresi bitmeye yaklaşınca batmaya başlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bilmiyorum cidden bende 2 marka lens kullandım birinden hiç memnun kalmadım hep batma yaptı daha ilk haftadan , digeri 25-30 gün dolarken batma yapmaya başlıyordu , buda normal durumdu ayrıca göz damlasıda almanı tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
O durum normal bir durum biraz kullanınca geçicek bu tarz kazalarla karşılacaksın ama alışınca düzelecektir