-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
B** N**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ikinci bir adsense hesabi almak istiyorum, daha önce ayni bilgisayardan ikinci bir adsense başvurusunda vermiyorlar gibi duyumlar aldım döğruluk payi nedir .alan varmi ayni bilgisayardan ikinci bir adsense
Aktuel20 . Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
alakası yok modem resetleyip yeni gmail açarak başvuru yapabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben bunu çok önceleri yapmıştım hemen yakaladılar, filan gmail ile ilişkili olduğunu tespit ettik diye. bu şekilde olmaz ama 2. bir adense hesabı alma politikaya aykırı değil başka yolu vardı şimdi aklımda değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bunu sen 2. bir adense almak için yapıyorsan başka bilgisayara başka ip adresine hatta başka şehirden birine yaptırsanda alamazsın. tarayıcı geçmişi her şeyi ele verir.
diyelimki başka şehirden birine başvuru yapmasını istedin. mevcut sitenin konularını kim hazırlamış kim açmış google bunu bilmezmi.
yada aynı bilgisayardan gerçekten 2 farklı kişi var kardeşin baban yada eşin. adense bunuda hemen anlar.. bunlar gerçekten farklı kişi diye hesabı hemen verir.
bunun bir çok nedeni var en basiti sen bilgisayar başında iken senin admin panelin açık senin face hesapların yada gmail hesapların açık olur sen bilgisayarı devrettiğinde tüp hesaplardan çıkış yapar gelen kişi face, twitter girş yapar böylece fark ortaya çıkar. ama sen aynı anda her iki sitenin adminlerini açıp bir ona bir buna geçmişsen aha aynı kişi derler. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben şahsen aynı bilgisayardan birden çok adsense hesabı aldım ve şuan aktif olarak sitelerimde kullanıyorum.
Gmail hesabınız yeni olursa bir sıkıntı olmaz.
Zaten adres isim ve banka bilgilerini ayrı vereceksiniz. Ve aynı bilgisayardan hesaplarımı yönetiyorum.Modemde resetlemeden sadece her hesabı ayrı bir tarayıcı ile açıyorum o kadar.
ayrıca sitelerimin sadece birinde iki adsense hesabıma ait reklam kodlarını kullanıyorum ve uzun bir süredir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ilginç beni yakalamışlardı hemde 2 defa :)
1 kişi bu mesajı beğendi.