-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7 ay sonra önlisans kpss sınavına gireceğim. Bu sınavdan en az 85 puan almak istiyorum. Sizlerden hoca ve yayın önerisi almak istiyorum... Ayrıca bu 7 aylık sürenin ne kadarlık kısmını genel kültüre ne kadarlık kısmını genel yeteneğe ayırmalıyım? Matematiğim hiç yok ancak yapabileceğime inanıyorum. Tarih'im iyidir, tekrar edersem iyi net çıkarırım. Vatandaşlık ve coğrafyam da hiç yok ama onların altından kalkabilir miyim bilmiyorum :)
Sizler nasıl çalışıyorsunuz, ne kadar zaman ayırmalıyım, nereden başlamalıyım?... bu sorulara yanıt verirseniz çok sevinirim.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
genel kültür ve yeteneğe yüklen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkçe ve matematik daha fazla katsayılı dersler bunlara önem ver konuları bitir ve fasikül denemeler çöz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yener BERKTAŞ
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Matematik sıkıntıysa ona yoğunlaş, konu çalış ardından bol bol test çöz. Matematiği pratik yaparak halledebilirsin ancak. Diğerlerine de konuları paylaştırarak çalışabilirsin. Ben de kpss ye hazırlanıyorum. Pek ümitli değilim ama hayırlısı artık. Bu 3. olacak zaten :) Benim eğitim ve alan bilgisi sınavları da var seninkine ek. Dediğim gibi konuları gün gün paylaştır, matematik konularına ağırlık ver. Sözelin kuvvetliyse zaten diğerlerini de halledersin.
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Japon Felsefi " Hiç düşünce" bir iş yaparken ondan başka hiç bir şey düşünme
sadece ona odaklan kazanırsın.
kaynak hepsi aynı
kurs hepsi aynı farkı yok.
sadece mat çalışacam de ve ondan başka hiç bir şey düşünme
aklına hep çalıştığın yerleri getir 2 saat çalıştıktan sonra bile eskiyi düşün ne öğrendim bugün ?
1 kişi bu mesajı beğendi.