-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Siz nasıl bir yol izlediniz bilmiyorum fakat.Hesaplarımı alırken yaptığım.Yeni bir gmail hesabı akrabam veya arkadaşımın isim ve adresi bu kadar...Ve her hesap için aynı bilgisayardan başvuru yaptım.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Butun is cerezlerde dostum hic kullanmadigin bi tarayicidan mail girisi yapilmamis tarayici yeterli ki reset arman riaki kaldirir yani bu
senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Takipteyim aynı olaydan müzdaripim, merakla bekliyorum yorumları,
son olarak gelinen nokta, sanırım;
"Aynı bilgisayardan alınabilir, banka ve adres bilgileri farklı olunca"
Doğrumudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Senvedat arkadaşım,bahsettiğim gibi aldım ve aktif olarak kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.Kendi kullandığım hesaplarımdan örnek verdim.Varsayımlarla yada bir başka yerden duyumlarla değil.
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Benim 3 tane adsense hesabım var 2007 den beri aktif ve sürekli açık 3 ü de farklı tarayıcıda 3 ünü birden karşılaştırmak için açtığım bile oluyor. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. Diğer sorun içinde zaten aynı kişinin 2 tane hesabı olamaz benim hesaplarımın 1 i benim diğer 2 si farklı kardeşlerim adına. Hesaplar farklı isimle açılmalı alacak bölümünde para alma sınırına gelince kendi adınıza olan hesabı tanımlayabilirsiniz. Google adsense yardım bölümünde bu konuda yeterli açıklama var Türkiye için alacaklı bilgisi değiştirmek serbest yani.
Yani işin özü benim 3 tane adsense hesabım var 3 ünü de aynı pc de farklı tarayıcılar ile kullanıyorum 3 ü de farklı gmail hesapları farklı siteler ve farklı kişiler adına açıldı ve 3 ünden de gelen para benim aynı banka hesabıma geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır