Merhabalar.. iLan Sitesinde Ücretsiz Tanıtım Yazısı Eklemek ister misiniz..? Direk Link Cikisi Yapilmayacaktir.. Makale içinde Linkinizi Belirtebilirsiniz.. Tanıtımınıza Siteniz ile ilgili 3+4 Etiket Ekleyebilirsiniz.. Üye Oldukdan Sonra Uye panelinden Kisisel Linkinizi de Profil Web Siteniz Kismina Ekleyebilirsiniz.. Bunun Amacı Biraz daha Hit Artmasi O Kadar.. Site Google de Zaten 1. Siradaki Sitedir.. Google Araması

Kısaca Tanıtım Yazılarınız Bu Sekilde Örnek
Sinema Siteniz Var, Güzel bir tanıtım yazınız.. Yazının Sonuna Sitemizin Linki www-siteniz-com Seklinde.. iLan Basligi Kismina da Site Adınızı Yazabilirsiniz.. Siteye Girdiginiz de Üye Ola Tikladikdan Sonra. iLan Ekle Butonuna Tiklayip Site Tanitimlari Bölümünü Seciyorsunuz ve Sitenize Ait Logo Olabilir Resimde Ekleyebilirsiniz.. Resimin üzerine de Sitenizin Adresinizi Yazarsaniz Daha da Etki Saglayabilirsiniz.. Google Sürekli Siteyi Pingliyor.. Sizlere de Faydasi Olur.. Sitenin 1 Yasini da Doldurmak Üzere..
Site Direk Linki ilanekle.biz

NOT: ADULT WAREZ SİTE TANITIMLARINI ONAYLAMAM... Normal içerikli Siteler Gün içinde Onaylanacaktır..