-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
website tasarim
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aras arkadasima ok cok tesekur ederim gercekten emegine eline klavyesine saglik verdigim isi basari ile gerceklestirdi. herkes aras demeli bence isini iyi yapiyor...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bütün ümidim gençIiktedir. Mustafa Kemal Ataturk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Programlama
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aras arkadasima ok cok tesekur ederim gercekten emegine eline klavyesine saglik verdigim isi basari ile gerceklestirdi. herkes aras demeli bence isini iyi yapiyor...
Ben teşekkür ederim memnuniyetiniz beni mutlu etti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site düzenlemesi ve Yeni bir özel site yazımı için çalıştık. Siz nasıl istiyorsanız o şekilde ve söz verdiği zamanda işi teslim ediyor. İşi yapmış olmak için değil kendi işi gibi özenerek sorunsuz yapıyor. Yapılacak site yazılımınız varsa hiç düşünmeden Aras ve Ekibine verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site düzenlemesi ve Yeni bir özel site yazımı için çalıştık. Siz nasıl istiyorsanız o şekilde ve söz verdiği zamanda işi teslim ediyor. İşi yapmış olmak için değil kendi işi gibi özenerek sorunsuz yapıyor. Yapılacak site yazılımınız varsa hiç düşünmeden Aras ve Ekibine verebilirsiniz.
Teşekkür ederim sizinle çalışmak çok keyifliydi.Başka projelerde de çalışmak ümidi ile.
Ek Olarak: İş Alımı AÇIK
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
konusunda harika işler çıkaran bir arkadaş sağ olsun php ile ilgili çalıştık konuya hakim şunuda yapamam dediği olmadı işinin hakkını veren ender arkadaşlardan...
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
konusunda harika işler çıkaran bir arkadaş sağ olsun php ile ilgili çalıştık konuya hakim şunuda yapamam dediği olmadı işinin hakkını veren ender arkadaşlardan...
Çok teşekkür ederim memnuniyetiniz beni mutlu etti :)
Ek Olarak : Wordpres işleri eklendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Uygun bi fiyata jquery işi var toggle (Türkçesi bilmiyorum Buton )tıklayınca makale durumu güncelleyecek ? Fiyat teklifinizi bekliyorum.
Ödeme iş başı :D
Sonuç
Detayları paylaştım bi geri dönüş bile olmadı sonra Wmaraci ticaret kötü en azından nezaketen yapamam der