Sitemiz hakkında önerilerinizi veya düşüncelerinizi yorum olarak belirte bilirsiniz...


Misyon:
Haftalık olarak izlemiş olduğunuz dizilerin, analizlerini, haberlerini ve fragmanlarını sizlere en hızlı bir şekilde sunmak, bunun yanı sıra magazin haberlerini'de paylaşarak, önemli gelişmelerden, olan biten olaylardan haberdar olmanızı sağlamak bizim esas görevlerimizdendir. Bir nevi içeriklerimiz haber niteliği taşıdığından, doğru ve güvenilir içerikler olması çok önemli olduğundan detaylı bir araştırma sonucu sizlere buluşturmaya çalışıyoruz. Kaynaklarımızı iyi seçip sizlere kaliteli haberler, analizler sunmaya çalışıyoruz!

Vizyonumuz:
Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla daha fazla editör sayısına ulaşıp sizlere şuan ki durumumuzdan dahada hızlı bir şekilde içerikleri sunmak asıl temennimizdir. Günlük tüm dizilerin analizlerini yaparak siz ziyaretçilerimizin beğenisini kazanmak ve takip ettiğiniz bir site, kaynak haline gelmek için uğraşlar göstererek kendi bulunduğumuz sektörde en iyilerden olmayı amaçlıyoruz. Bunların yanı sıra sadece Türkiye'de değil diğer ülkelerin dizilerin analizlerini, haberlerini yaparak çağdaş Türkiye'nin çağdaş bir sitesi olmak istiyoruz.


Evet misyonumuz ve vizyonumuzu yukarıda belirtik, biz böyle yapacaz, böyle olacaz, böyle şeyler yapıyoruz demekle olmuyor gerçekten yapmak için uğraşlar göstermek gerektiğini bilmekteyiz. Bunun için durmadan yenilikçi davranarak sitemize uygun her şeyi önceden planlayarak hayata geçiriyoruz. Yeni projeler, yeni fikirler üreterek siz ziyaretçilerimize en uygun ortamı hazırlamaya çalışıyoruz. Durmadan emek gösterip istediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Hedef listemize göre ilerlediğimiz için her şey bir düzen içinde işliyor bu sayede kaliteli içeriklere sahip oluyoruz.

Tabi kide en iyisi biz değiliz ama, en iyilerden olmak için uğraşlar gösterdiğimizi siz değerli okuyanlara belirtmek isterim. Her sitede olduğu gibi bizimde hatalarımız, kusurlarımız olmuştur olmaması zaten ayrı bir problem ama biz her yaptığımız hatadan ders çıkartarak, tekrar yapmamak için uğraşlar gösteriyoruz.

Ayrıca sosyal medya'dan ve çeşitli yerlerden bazı kişilerden tepkiler aldım özenti size vb.. asla ve asla hiç bir siteden ismimizi kopyalamadık. Özelikle böyle bir site açmak istediğim zaman sosyal medyadan ++1 ay sosyal medyadan uzak durmaya çalıştım ve isim düşünmeye başladım bir çok isim geldi aklıma ancak müsait olmadıkları için almadık. En sonunda bu isim geldi ve kontrol ettiğimde boş olunca aldım. Eğer bir site ile benzerliği var ise lütfen kusurumuza bakmasınlar ama şunu bilsinler asla ve asla sizin sitenizden görerek veya bile isteye almadık.

Söyleyeceklerim bu kadar okuduğunuz için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Her zaman öneri ve düşünceye açık olduğumuzu belirterek siz değerli kişilerin, değerli yorumlarını bekliyorum. Sözlerime şu kelamlarla bitirmek istiyorum
" Daha iyi hizmet için yorumlarınızı bizden esirgemeyin, iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz. "

Site Link: http://dizianalizleri.com/

İletişim için skype(beosd023) üzerinden veya iletisim@dizianalizleri.com dan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla;
Berkay Çelikel / Kurucu/Sahip