lostyazilim

(+18) Cinler hakkında bilmediğiniz 18 gerçek

43 Mesajlar 6.093 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Newjack Newjack Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Yeteneğinizi daha değerli ve faydalı konulara harcasaydınız keşke. Bu ürkütücü sözler ve görüntüler, insanların ruh halini bozmaktan başka bir şeye hizmet etmiyor. Özellikle gençler, bunları bilinçaltına taşıyacaktır. Sağlıksız şeyler. En azından sadece Youtube'a yüklemeniz yeterliydi. Meraklıları oradan ulaşırlar.

Bir cümlede "cinler, şöyle insanları sever" diye olumsuz genelleme yaparken sonra "Müslüman cinler şöyle yapar" şeklinde olumlu ancak tutarsız ayırımlar var. Yani bir önceki cümlede hepsi kötüydü.

Keşke daha öğretici farklı bir konu seçseniz. Elbette ilgi çektiği için tam bir webmaster işi olmuş Bunun yanında yaptığınız videoları tasarım yönünden beğendiğimi söylemek isterim.

Önerileriniz dikkate alınacaktır hocam, yorumunuz için teşekkür ederim.

Gece gece nerden gördüm ben bu konuyu ya

Gece yatağıma uzandığımda sıkıntı yaşadığımı söyleyebilirim, video konularımı seçerken dikkat etmem gerekiyor anlaşılan...

Artı Newjack yaklaşık bir haftadır video paylaşımlarını görüyorum. İlkinde açmadım, ama sonra eğlenceli ve son derece başarılı olan bir tanesini merak edip izledim. Sonrakilerde şu lanet internet kotasından ötürü elim varmıyor. Alta yazılanları okuyorum. Elbette izlemenin tadını vermez, ama ara sıra özet tarzı bir şeyler de eklesen? Hem saat geç oldu (01.47) hem de malum sebepten ötürü bunu da izleyemedim...

Videolarımı izlemen ve eğlenceli bulman beni çok memnun etti kardeşim, yorumun için çok teşekkür ederim. Her kesime hitap etmeye çalışıyorum zaten kanalımın adı bundan dolayı Geneloji (Genel) olarak düşündüm, önerini dikkate alacağım.
nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Barun Barun 1910 Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Radyasyon
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1639
  • Beğeniler 157 / 233
  • Ticaret 8, (%100)
Madem bu kadar merak saldın bu konulara havas ilmine yönel :)

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Madem bu kadar merak saldın bu konulara havas ilmine yönel

Yorumunu dikkate alacağım, teşekkürler dostum.
Barun

kişi bu mesajı beğendi.

tdilek007 tdilek007 DOT Medya Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)
gece açtım videoyu çok az izleyip kapattım sabah devam ederim diye sonra merak ettim imam hatip lisesinden bir öğretmene sordum hocam bunlar gerçek mi diye %80'i gerçek diye cevap aldım. yorumlarda herkes olumsuz konuşmuş evet olumlu konusulacak bir konu olmasa da gerçeklerin anlatılmış olması güzel. elinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız

DOT Medya
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
gece açtım videoyu çok az izleyip kapattım sabah devam ederim diye sonra merak ettim imam hatip lisesinden bir öğretmene sordum hocam bunlar gerçek mi diye %80'i gerçek diye cevap aldım. yorumlarda herkes olumsuz konuşmuş evet olumlu konusulacak bir konu olmasa da gerçeklerin anlatılmış olması güzel. elinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim, videomu beğenmenize sevindim. Konuda ki bilgilerin doğruluğunu tartışmamak gerekir diye düşünüyorum, inanmayanlar olabilir fakat Kurân-ı Kerim'de birçok cin ayeti bulunmaktadır ve cinlerin insanların hayatına karışabileceği, musallat olabileceği hadis-i şeriflerde belirtilmiştir.
tdilek007

kişi bu mesajı beğendi.

47003 47003 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 46 / 205
  • Ticaret 16, (%100)
Düşünsene insanlar mars'ta su falan buluyor, bizde cinler hakkında bilmediğimiz gerçekleri izleyip, değerlendirip, eleştiriyoruz. :D

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Düşünsene insanlar mars'ta su falan buluyor, bizde cinler hakkında bilmediğimiz gerçekleri izleyip, değerlendirip, eleştiriyoruz.

Türkiye Uzay Ajansı kurulunca uzay hakkında da videolar yaparız, değerlendiririz :D Nasa da kimmiş?

Adagio Adagio WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
İnan insan için Cin'in varlığı gayet doğaldır. Bir çok insan Cin'lerin kendisine ya da başkalarına musallat olduğuna çok emindir. Ancak bu bir psikolojik rahatsızlıktır. Uyuşturucu madde kullanan dindar kesim ( hrsitiyan,müslüman,yahudi) kendilerinden geçtiklerinde genelde Cin şeytan ya da aksakallı bir melek görürler.

Dindar olmayan inancı olmayan kişilerde kadın ve hayal ettiği zihnini meşgul eden şeyleri görürler. Cinlerin olup olmaması da zihninizle ilgidir. Eğer yanlız kaldığınız da beyninizi buna yorar bunu düşünürseniz Cin'in sizinle olduğunu zannetmeniz gayet doğaldır.

Eğer islam inancınız da varsa cinlerin musallat olamayacağını zaten bilirsiniz. İslam inancında hadislere dayanılarak böyle bir yalan ortaya atıldığı da bir çok kaynakta vardır. Ancak bir müslüman önce Kur'an ile hadisin çelişip çelişmediğine bakmalıdır.

Hristiyan inancına göre cin yerine şeytan vardır. Onlar durumu başka şekilde anlatırken müslümanlar başka şekilde anlatır ancak semavi dinlere göre ikisinin de maddesi ateştir. bu ortak bir noktadır.

Kendisine cin şeytan vs musallat olduğunu düşünen arkadaşlarım, öncelikle psikyatri ve psikolog desteği almalı ve ilaç tedavisine bir an önce başlamalıdırlar. daha çok 11 12 yaşlarda belirtileri çıkarken 18 21 yaş aralarında şiddetlenebilir evlenememe, iş bulamama gibi korkularla da 24 29 yaş arası da alevlenir şizofreni ya da diğer psikolojik sorunlara sebep verir böyle boş şeylere inanıp beyin sağlığınızdan olmayın ayırca video efectler geçişler anlatım güzel olmuş :) konuya güldüm ama :)

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
İnan insan için Cin'in varlığı gayet doğaldır. Bir çok insan Cin'lerin kendisine ya da başkalarına musallat olduğuna çok emindir. Ancak bu bir psikolojik rahatsızlıktır. Uyuşturucu madde kullanan dindar kesim ( hrsitiyan,müslüman,yahudi) kendilerinden geçtiklerinde genelde Cin şeytan ya da aksakallı bir melek görürler.

Dindar olmayan inancı olmayan kişilerde kadın ve hayal ettiği zihnini meşgul eden şeyleri görürler. Cinlerin olup olmaması da zihninizle ilgidir. Eğer yanlız kaldığınız da beyninizi buna yorar bunu düşünürseniz Cin'in sizinle olduğunu zannetmeniz gayet doğaldır.

Eğer islam inancınız da varsa cinlerin musallat olamayacağını zaten bilirsiniz. İslam inancında hadislere dayanılarak böyle bir yalan ortaya atıldığı da bir çok kaynakta vardır. Ancak bir müslüman önce Kur'an ile hadisin çelişip çelişmediğine bakmalıdır.

Hristiyan inancına göre cin yerine şeytan vardır. Onlar durumu başka şekilde anlatırken müslümanlar başka şekilde anlatır ancak semavi dinlere göre ikisinin de maddesi ateştir. bu ortak bir noktadır.

Kendisine cin şeytan vs musallat olduğunu düşünen arkadaşlarım, öncelikle psikyatri ve psikolog desteği almalı ve ilaç tedavisine bir an önce başlamalıdırlar. daha çok 11 12 yaşlarda belirtileri çıkarken 18 21 yaş aralarında şiddetlenebilir evlenememe, iş bulamama gibi korkularla da 24 29 yaş arası da alevlenir şizofreni ya da diğer psikolojik sorunlara sebep verir böyle boş şeylere inanıp beyin sağlığınızdan olmayın ayırca video efectler geçişler anlatım güzel olmuş konuya güldüm ama

Yorumun için teşekkür ederim, herkesin kendine göre bir haklılık payı mutlaka vardır...

rostistos rostistos www.pembeportakal.net Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 992
  • Beğeniler 423 / 303
  • Ticaret 41, (%100)
şu kaynaga bir göz atmanızda fayda var : http://www.korku.club/cin-carpmasi-nedir-tedavisi-var-midir.html

Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al