oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Normal şartlarda sürekli adwords ile çalışıyorum ufak tefek sayım farkları vs. normal karşılıyorum yanlışlıkla tıklayan olabilir tıklar pcyi kapatır sayfayı direk kapatır net gider elektirk gider sayaç görmeyebilir vs. bana normal geliyordu. Bir müşteri illa da facebook diye tutturdu akıl işi değil facebookdan görünen 1115 reklam tıklaması analystic ve metrica da sadece 2 ilk gün dedim belki farklı bir sıkıntı var 1 haftadır aynı sorun facebook reklam ekibine mesaj yazdım tabi ki dönüş yok normalde bu tip konuları yazmak gibi bir huyum yok ama bu gün parayı öderken çok zoruma gitti bir haftada 7345 tıklama sayaçlarda sadece 37 facebook kaynaklı hit ve sıfır satış müşteriden para da isteyemedim doğal olarak kardeşim becermeyeceksin niye yapıyorsun yazıklar olsun sana facebook boşa gitti 1300 lira.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
joduska
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3D CG Artist
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
geçmiş olsun, bende bir kere 10 veya 25 liralık verdim hatırlamıyorum tam deneme amaçlı hiç memnun kalmadım bidahada aman dedim, sizde ilk başta böyle ufak bi miktarla başlasaydınız keşke.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Facebook tıklama değil de gösterim sayısı 7345 olmasın o hocam?
Feyyaz
MescidiHaram.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bazen reklam çıkıyo ben sadece sayfayı beğeniyorum. göz ucuyla bakıp geçiyorum.. bence haklısın sen kardes
HAKİKİ KARAKOVAN SÜZME BALIMIZ MEVCUDDUR. KONU LİNKİ İSTEYİNİZ.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu başlık altında adworks kullanan arkadaşlarında facebooka kıyasla yorumlarını merak ettim. Geçenlerde 100 tllik adwords kuponu aldım ama kullansam mı yoksa facebookta mı reklam versem diye düşünüp duruyordum??
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
TeknoTa adlı üyeden alıntı
7345 gösterime 1300 lira ücret almaz hocam. Dediği gibi tıklama göstermiştir ama ben daha önce kullandım öyle büyük bir farklılık oluşmadı analytics ile facebook verileri arasında ortalama %20 civarlarında sapma vardı
Gösterim değil zaten tıklama yani facebooka göre tıklama ama sayaçlarda görünmüyor.
Ek Olarak: Arkadaşlar gösterim ile tıklama arasında ki farkı biliyorum 7000 bin gösterim en fazla 10-15 tl tutar gelecek mesajı bekliyorum eğer gelirse tabi. Daha öncede ufak tefek reklamlar verdim ama ciddi olarak kontrol etmedim.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Facebook çok düşük ücretlere çok büyük bir ağ olan bir platform. Bence en faydalı reklamlardan biri. Ancak Facebook'a her sektör için reklam verilmez. Bazı sektörlerde zarar edersiniz. Örneğin günlük 1000TL reklam harcıyorsanız en az 10 20k arası ciro yapmalısınız. Eğerki reklama sunduğunuz ürün hizmet düşük fiyatlı ise reklam maliyetini karşılamaz. Düşük satış fiyatlı ürünler için mantıklı olan adwords.