lostyazilim
tr.link

Posodeme.com diye bir onun bunun çocuğu

5 Mesajlar 3.541 Okunma
lstbozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Arkadaşlar s,a;

Aylardır kullanmadıgım ıng bank kredı kartımdan 7 ayda toplamda 90$ para çekilmiş gecikmeye düşmüşüm.
Eskı telefon hattım kayıtlıydı ınternet subesıne gıremıyordum para lazım oldu nakıt avans cekıym dedım gecıkmedesınız bı baktım posodeme.com yazıyo aradım musterı hızmetleını posd odeme eskort kiralama vs olarak gecıyormuş adı. Ne dıcegımı sasırdım telefonda kıza bh nasıl olabılıyor uye muye olmadıgıma emınım. Tum maıllerımı sıfre hatrla dıyorum benım uyelıgım soz konusu degıl. Ama fırma londrada gorunuyor. Londrada ıkı sene once bulundum ama eskort meskort la ısım olmamıstı. Kartı kapatıp itiraz formu aldım doldurucam. Bu serefsız kopekler nasıl benım kartımdan ustelık numaram kayıtlı olan numaramı kullanmayalı bı yıla yakın olmusken nasıl para cekımı yapıp onay alabıldıler acaba. Destek@posodeme.com a yazdım turkce ama anlarlar mı bilmiyorum. Kafayı yıcem adımız eskortcuya cıkacak :D sınırden guluyorum
berkaycatak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

demircanuzer demircanuzer Yazılım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad D** U**
  • Mesajlar 1320
  • Beğeniler 270 / 414
  • Ticaret 24, (%100)
Hocam bilgileriniz bi şekilde çalınmış olabilir bence kart bilgilerinizi değiştirmeyi talep edin yada manyetik ise ilk zamanlarda elinde posla metroda vs öttürüyorlar yeni **************lık taktikleri öyle bişey olabilir.
Başlığıda editleyin ki ceza almayın hocam boşu boşuna..
Geçmiş Olsun.

Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com

RoxiRox RoxiRox ▼ Wordpress | AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer, PHP, CSS, HTML
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 45 / 155
  • Ticaret 5, (%100)
Ben bile istemsiz güldüm ya :D , geçmiş olsun hocam.

berkaycatak berkaycatak Kendi Çapında Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1242
  • Beğeniler 1278 / 406
  • Ticaret 9, (%100)
Hocam iyi düşünün bide aradıysanız rezil olmayın :D :D

wmaraci
wmaraci

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
demircanuzer hocam kartı kapattırdım zaten ıptal ettirdim de yani çok büğyük bir meblag değil gerçi ama ne diye odeyeyım ki benim haberim yok evde kart açıkda duruyordu bazen ama tutupda abimin oyle sıteye vs gırecegını sanmam. Sanmam degıl ıhtımal de vermem ben de girmediğimden eminim arkadaşlık sitesi vs bundan en son 6-7 yıl once badoodan bi kez ucretli almıstım haftalık mı ne sonrada bıraktım yani bu nasıl oldu anlayabılmıs degılım.

berkaycatak yok hocam ihtimal olsa üstelemiycem. Bankadaki kıza dedim ki posodeme.com neymiş ya dedim kız dedi ki yani şey mey eskort kiralama randevu vs dıye gecıyormus ne diyecegimi şaşırdım kıza kızda demiştir sapık :D
berkaycatak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al