Buraya üye olduğum süre bu kadar kısa iken buraya bu kadar bağlanma sebebimi bir türlü anlayamıyorum sanki içimde birşeyler beni sürekli bu platforma çekiyor ve ben inanmayacaksınız ama Facebook'tan bile daha fazla aktifim WM Aracı'nda.
Hatta bu gün WM Aracı gündemde ki 12 mesajdan 6 sının bana ait olduğunu görünce inanın şaşırdım ve çok mutlu oldum burda olduğum sürece sürekli insanlara yardım etmeyi istedim ve sürekli aktif olmaya çalıştım.
Ama her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi benimde artık veda etme vaktim geldi 3 gün sonra bugün görev yerim belli olacak Mayıs'ın ilk haftasıda göreve yani beni besleyip büyüten yetiştiren bu Vatana olan borcumu ödemeye gideceğim.
Allah bilir belki dönerim yada dönemem gidene kadar yine hep aktif olmaya çalışacağım ve yine insanlara ilk günkü gibi yardım etme hevesimle olacağım onların mutluluğunu paylaşmak isteyeceğim yaklaşık 18 günüm kaldı galiba ama benim bu mesajı bir an önce yazmam gerekiyordu satırlar biraz uzun oldu ama okuyan herkese teşekkürler.
Yönetiminden banlı üyesine kadar hepinizi hep sevdim içimde hiçbir kin, haset ve nefret duygusu olmadı sadece bazen fikir ayrılığına düştüğümüz konular birbirimizi kırdığımız günler olabilir hakkınızı helal edin varsa eğer benim hakkım herkese helal olsun hepiniz hoşçakalın kendinize iyi bakın esenle kalın.
WM Aracı Gündemdeki 12 Mesajdan 6 sının bana ait olduğu ekran görüntüsüde bu: