lostyazilim

Garip Bir Wordpress Sorunu - Veritabanı Bozuldu

4 Mesajlar 1.509 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Oktay Oktay Blog Yazarı, Lojistisyen Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lojistik Operasyon Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, hayatımda ilk defa gördüğüm arayıp sonucuna ulaşamadığım bir sorunum var.

WP Super Cache eklentisini kullanıyorum, arada sırada yaptığım gibi Önbelliği Temizli butonuna tıkladım. Sayfa geldiğinde hüsranlık bir durum ile karşılaştım. Şimdi bu hüsranı tek tek size anlatıyorum.

• Panelde ve sidebarda kategori yok diyor fakat kategori linkleri hiç sorun çıkarmadan yazıları doğru bir şekilde getiriyor. Ayrıca kategori ekleme çalıştığımda "Terim veritabanına eklenemedi" uyarısı veriyor.

• Eklenti etkinsizleştirme yaptığımda eklenti etkinsizleştirildi mesajını veriyor ama eklenti hala aktif durumda bulunuyor. Aynı şekilde tema değiştirildi diyor fakat mevcut tema kullanımı sürüyor.

• Farklı bir tarayıcıdan herhangi bir yazıya yorum yazmaya denedim, şöyle bir hata aldım.

• Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in public_html/wp-includes/formatting.php on line 1025

Böyle ilginç ilginç şeyler yaşıyorum son bir kaç saattir ve hala çözüm bulamadım.

oktayy.net - kişisel blogum.
wmaraci
reklam

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Tahminimce wordpress 4.5 e geçtiniz ve bu geçişten sonra uyumlu olmayan bir eklenti bu hataya sebebiyet verdi. Siz bunu cache sildiğinizde fark ettiniz. Eklentileri acaba ftp den silseniz ve eklentiler otomatik olarak pasif olsa. Yada phpmyadminden pasifleştirseniz ve sorun oluşturan eklentiyi bulsanız. Çözüm olabilir mi acaba?

Oktay Oktay Blog Yazarı, Lojistisyen Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lojistik Operasyon Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

Tahminimce wordpress 4.5 e geçtiniz ve bu geçişten sonra uyumlu olmayan bir eklenti bu hataya sebebiyet verdi. Siz bunu cache sildiğinizde fark ettiniz. Eklentileri acaba ftp den silseniz ve eklentiler otomatik olarak pasif olsa. Yada phpmyadminden pasifleştirseniz ve sorun oluşturan eklentiyi bulsanız. Çözüm olabilir mi acaba?

Denemiştim fakat olmamıştı, 4.5 güncellemesi yaparken eksik bir dosya güncellemeden kaçmış olabilir mi diye düşündüm (ama şu dosyayı güncelleyemedik diye uyarı vermemişti hiç) az önce, wordpress 4.5 indirip ftpden dosyaları tekrar attım şuan sıkıntı yok.

Sanırım güncellerken dosyalarda sıkıntı yaşadı.

Teşekkür ederim.
BCanKARA

kişi bu mesajı beğendi.

oktayy.net - kişisel blogum.

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin...
Oktay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al