fruzgar adlı üyeden alıntı
Win siz buraya fikir almaya değil fikrinizi kabul ettirmeye gelmişsiniz. Şuan tek anladığım bişi olmaz bişi olmaz diyerek kendinizi mutmain etmek.
Ek olarak: Digital Ocean koşullarını tam araştırmadım ama geniş bir firma ve bu kadar basit değildir sadece mükelleflikten bahsetmişsiniz ben sizin kullandığınız ip adresinden sizin oturduğunuz eve kadar her şeyi bulabilirim. Daha sonra kullanım kayıtlarından TC'ne onaylatarak sizi soyup soğana çevirme işlemine devam edebilirim. Sadece duyduğunuz ve işinize gelen kısımlarını okumayın.
Fikrimi kabul ettirme gibi bir derdim yok , kendini mutmain veya tatmin edici şeyler düşünmem kesinlikle,
Sizin dediğiniz olaylar cok zor hocam onlar sadece basit sıkıntılara yol açar ve kolay halledilir
ben sizin kullandığınız ip adresinden sizin oturduğunuz eve kadar her şeyi bulabilirim. Daha sonra kullanım kayıtlarından TC'ne onaylatarak sizi soyup soğana çevirme işlemine devam edebilirim. Sadece duyduğunuz ve işinize gelen kısımlarını okumayın
Duyup işime gelen kısmı okumak gibi bir lüksüm yok herkesin bir fikri olabilir bende düşünce ve fikrimi ortaya koymakla beraber denemelerimide ortaya koydum
Buradaki arkadaşlar veya sizler , hukuki.net 've diğer taraflarıda soruşturabilirsiniz zira bu firmayı avukat arkadaşlarla'da inceledik hiçbir şekilde yaptırımı olamayacaği nettir.
Bundan sonraki durumda sırf onlardan gördüğüm zarar sebebiyle yoksa böyle birşey yapmam kullanımımdan dogan masraf neyse öderim ama yaptıkları cok canımı sıkmıştı :)
Örneklemek gerekirse suan türkiyede 4 sunucum mevcut ana veri sunucuları olarak
Digital'de 42 tane hesap mevcut hepsinde 4 er sunucu mevcut 16 gb 80 gb hdd olarak hepsini load blance kullanıyorum , bir websitem var günlük ortalama 150-400 Milyon arası bir trafik dönüyor hepsini karsılıyor hesaplar 1,5 ayda bir patlıyor
Ama fikirlerinizde aynıysanız sizde tekrar aslını üstünü araştırın bakalım eğer dediğiniz gibi birşey varsa bende kapatırım hesapları ,maliyet ve ödeme problemimde yok.