-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Takı Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bir e-ticaret sitem var. Gittigidiyor,n11 gibi sitelerdede mağazam var fakat ürünlerimi her yere aynı anda yüklemek vs. zor oluyor hatta olmuyor. Sitemin alt yapısı opencart bunun için entegrasyon modülleri var fakat xml alıyor falan pek sağlıklı çalışmıyor gibi. Bu işi yapan firmalar varmış yeni keşfettim 1500 lira yıllık para alıyorlar bütün sitelere entegrasyonu sağlayıp tek bir panel üzerinden kontrol sağlıyorlar. Sizce en mantıklısı böyle bişeylemi çalışmak ? Yoksa onlar çok para istiyor entegrasyon modülü al kendin uğraşmı dersiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Entegrasyon firmasını bende merak ediyorum. Konunun takipcisiyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
entegrasyon için her gün yüksek miktarda ürün gönderimi yapıyorsanız işinize yarar. Daha kapsamlı çalıştığınız b2b siteler varsa işlerinizi hızlandırır. Hem fatura, irsaliye kısmında hem de ürünlerin kargo çıkışları sırasında çok yararı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Nakliyeci
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
httpdocs klasörü altına aktarabilirsiniz
sitem tekra yüklyen arkadaş bana ülaşsınnn
ftp bağlantı programları kullanarak bağlantı sağlayıp sürükle bırak yöntemi ile dosyalarınızı httpdocs klasörü altına aktarabilirsiniz. Bilginize.
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Entegrabilişim var fakat biraz sıkıntıları var farklı meselelerde isteyenlere detaylı bilgi verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bu firmalardan biriyle görüştüm entegrabilişim. eğer bu işi ciddi manada yapıyorsanız kesin gerekli bir sistem. stok takibini yapıyor. herhangi bir platformda bi ürün satıldığında her platformda stok azaltıyor. faturalar tek bi ekrana geliyor. gönderim kodunu faturaya bastırabiliyorsun filan. işlerim ilerledikçe alacağım
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Takı Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** T**
-