lostyazilim

Antalya Olymposa 10 günlük tatile gideceğim ama ?

17 Mesajlar 1.833 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
KadirHameş olay gece belli oldu ve ben de o anki durumla konu açtım dikkat etmemişim. Ama bu tepki neyin nesi onu anlamadım ? Bana özel bir rahatsızlığınız var ise özelden yazabılırsınız yok genel anlamda ise moderatör arkadaşlara iletebilirsiniz yok daha genel anlamda bir rahatsızlığınız var ise bir psikologa görünmenizde fayda olacaktır.

wmaraci
reklam

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Konu taşınmıştır
Yönetim ekibi daima buralarda,farkedince müdahale ediyoruz hepimiz.
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
hocam burasının webmaster sitesi oldugunu tüm webmaster arkaslara hatırlatma babındadır benim kimseyle hicbir sekilde sorunum olmaz ben burada buna yakın birton baslık görüyorum sizin actıgınız baslıga denk geldi diyelim daha önceden yazacaktım bir kac kişinin konusuna ya işim cıktı ya unuttum konnuzu baltalamıs gibi olduysam kusura bakmayınız saygılarımla

işte buu

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
KadirHameş hayır hocam estf konuyu genele açmamdaki durumda haklısınız ancak webmaster sitesi diye normal hayattaki konular konuşulmayacak diye bir durum yok ki. *** da webmaster sıtesı aynı konu orada da açık evet webmaster genele açarak hata yapmışım ama gece saat 1 i gecıyordu düşünemedşm açıkçası i özür dilerim bunun için.
Yani off topic de bunun gibi normal hayatla ilgili konularda açılabilmeli.Sonuçta bir topluluk var ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunma imkanımız var. Neden değerledirmeyelim ? Tesekkurler :)
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
merhaba,
Turkmen evlerinde kalanlarin yas ortalamasi genelde olympos da kalanlarin yas ortalamasindan yuksektir. Genel olarak oranin ortami salastir. Ben tavsiye ederim.

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Kemerde çalışırken gitmiştim araba kiralayıp , yıkık dökük kayalarla dolu bi yer. çok sıkıldım orada

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Antalya Türkiye'de yabancı turistlerin merkezi. Manavgat, Kemer, Alanya ve bunların arasında ki tatil yerleriyle klasik bir tam pansiyon güneş, havuz ve denizli tatil yerleri. Ek olarak gece disco hayatını Bodrum, Marmaris veya Ölüdeniz kadar göremezsiniz. Antalya Olimpos tüm bunları bir kenara atarak ben buradayım diyen, huzurun başkentidir. Odundan yapılmış yapılar ile akşam los ışıklarla huzurun merkezinde hissedeceksiniz kendinizi.

Aklınızda ki bazı soruları cevaplayacak bir bağlantı;

https://www.google.com.tr/search?q=antalya+olimpos&espv=2&biw=1024&bih=653&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiemvOk-ZDMAhXFPZoKHeKUD2sQ_AUIBigB#tbm=isch&q=antalya+olimpos+otelleri&imgrc=_
KralFx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al