lostyazilim

HYİP Siteleri Hakkında..

8 Mesajlar 3.089 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SeOptimizasyon SeOptimizasyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba arkadaşlar kendimde dahil olmak üzere sürekli *** ve diğer forumlarda parayı yatır 10 gün bekle 2 katını al gibi konular açıyoruz hatta bazılarımız (kendimde dahil olmak üzere) paramızı yatırıyoruz.. Ben bundan 20 gün önce Atlantinv adında bir hyip sitesini bir forumda gördüm 700 tl civarındada bir para yatırdım amacım şu idi kredi kartıma 1500 tl borcum var ve bende 700 tl var yani borcu ödememe yetmiyor 700 tl mi kaybetmisim gibi düsünerek bu siteye yatırdım ve emindimde 20 gün sonra 2 katını alıp kart borcumu kapatacaktım diyerek parayı yatırdım ve 13 gün kala site patladı, bu parayı yatırmadan önce siteden bir kaç ödeme almıs ve güvenmsitim ayrıca forumdanda sürekli ödeme alanların yazılarını gördükçe güven artmıştı. Şimdi söylemek istediğim olay şu ben 700 tl mi kaybettim az bir rakam değil ancak buraya arabasını satıp 50 bin ler yatıranlar var 20 binler yatıranlar var sizlerden ricam lütfen elinizdeki son parayıda denize düsen yılana sarılır misali bir umutla artacak diye bu tür sitelere yatırıp çoğu beklerken azdanda olmayın. Ben inanın arabasını satıp bu siteye yatırıpta sitenin patladığını gördüğüğümde kendi kaybettiğim paraya üzülemedim bile ve kendimide işin içine katarak sunu söylüyorum lütfe3n bu sitelerinde tanıtımını yapmayalım inanın bu vebali bizde üzerimize almış olıuyoruz siteye üye olup 10 dolar yatırıyoruz 2 katına cıkıyo alıyoruz sonra hemen foruma konu açıp referans toplayıp daha fazla kazanalım diyoruz biz %5 komisyondan 5 - 10 dolar kazanacağız diye insanlar buna güvenip 500 - 1000 dolar hatta daha fazlası paralar yatırıyorlar gerçekten yazıktır günahtar. Bizzat bu işi hayatında ilk defa denemiş ve kaybetmiş biri olarak sizlere tek tavsiyem Emek olmadan yemek olmuyor arkadaşlar bedava para diye bir şey olsa inanın kimse çalışmazdı bir akıllı biz değiliz oturduğumuz yerden paramızı 2 ye katlayalım lütfen bu konuda duyarlı olalım ve HYİP Sitelerine bu tarz oturduğun yerden 2 kat 3 kat para kazan tarzı site ve konulara itibar etmeyelim zar zor kazandığımız paramızı bu sitelerde heba etmeyelim. Sözlerimi bu konu ilede alakalı çok sevdiğim bir söz ile noktalamak istiyorum. Unutmayın "Bedava peynir sadece fare kapanında olur". Modlardan ricam bu konuyu imkan varsa sabitlemeleridir bu konuyu görüpte 1-2 kişiyide olsa bu tür sahte ************** sitelerden uzaklaştırabilirsek ne mutlu bana hepinize helal kazançlı iyi günler dilerim..
sterkamed

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Neoyun Neoyun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnternet girişimcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 126 / 350
  • Ticaret 30, (%100)
Geçmiş olsun demek isterdim, lakin içimden gelmiyor. Bu tarz şeylere nasıl bir mentaliteyle elinizdeki son parayı gönderebilirsiniz? Şahsen ben sahip olduğum bütün parayı bir yere gönderecek isem, bütün işlemlerin yasal yollarla işlendiğini, kişinin yada firmanın geçmişine kadar herşeyi soruşturup, kendi kendimi mantıksal yollarla ikna ettikten sonra gönderirim. Çünkü doğrusu budur.

Hyip denilen (High investment program) sistem aslında ponzi şemasıdır. Bunun başka bir opsiyonu yoktur. Ponzi şemasını para kazanma kaynağı olarak görmek istiyorsanız, bununda belli yolları var. Ponzi şeması yapan bir sistemden zararla değilde, zamanında cash out yaparak kârla çıkabilirsiniz. Buradan ponzi şemasının ne olduğuna bakabilirsiniz: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ponzi_oyunu

Pragmatist bir dünyada yaşıyoruz, sizin gibi sisteme ayak uyduramayanlar her zaman kandırılmaya, dolandırılmaya açık olacaktır ve bu tarz olayları yaşayan bireylerinde çoğu maalesef ki yine farkındalık güdüsü geliştiremeyeceklerdir.
SeOptimizasyon

kişi bu mesajı beğendi.

SeOptimizasyon SeOptimizasyon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 8
  • Ticaret 13, (%100)

Neoyun adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun demek isterdim, lakin içimden gelmiyor. Bu tarz şeylere nasıl bir mentaliteyle elinizdeki son parayı gönderebilirsiniz? Şahsen ben sahip olduğum bütün parayı bir yere gönderecek isem, bütün işlemlerin yasal yollarla işlendiğini, kişinin yada firmanın geçmişine kadar herşeyi soruşturup, kendi kendimi mantıksal yollarla ikna ettikten sonra gönderirim. Çünkü doğrusu budur.

Hyip denilen (High investment program) sistem aslında ponzi şemasıdır. Bunun başka bir opsiyonu yoktur. Ponzi şemasını para kazanma kaynağı olarak görmek istiyorsanız, bununda belli yolları var. Ponzi şeması yapan bir sistemden zararla değilde, zamanında cash out yaparak kârla çıkabilirsiniz. Buradan ponzi şemasının ne olduğuna bakabilirsiniz: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ponzi_oyunu

Pragmatist bir dünyada yaşıyoruz, sizin gibi sisteme ayak uyduramayanlar her zaman kandırılmaya, dolandırılmaya açık olacaktır ve bu tarz olayları yaşayan bireylerinde çoğu maalesef ki yine farkındalık güdüsü geliştiremeyeceklerdir.

Sisteme ayak uydurmama konusunda şöyle söyleyeyim ben kendimi elimden geldiğince kuralları başkalarının koyduğu sistemlerin dışında tutarak kendi sistemini kurup kendi hayatı ve düzenini kendisi isteidği şekilde dizayn ederek yaşayan birisiyim beni sisteme ayak uyduramayanlar ve dolandırılmaya acık insanlar kategorisinde görmenize katılmıyorum çnükü ben zaten bu parayı kaybedersem üzülmem diyerek bir kumar oynadım ve kaybettim. Konuya gelecek olursak,Geçmiş olsun dememe konusunda çok çok haklısınız ve ben şu an üzgün değil aksine bundan sonra ki yaşamım için büyüük bir tecrübe kazandığım için mutluyumda diyebilirim ben bu sistemlere arabalarını , esyalarını satıp para yatıran insanlar icin üzüldüm açıkcası. Kendimi şöyle kandırılmış görmüyorum zorla kimse bana para yatırtmadı ben resmen elimdeki para ile bir kumar oynamak istedim ve yaptım o parayı zaten kaybetmis gözüyle görerek yatırdım ancak bunu böyle böyle görmeyip büyük umutlarla belirttiğim gibi arabasını dahi satıp yatırabilecek insanlarda büyük hayalkırıklıkları oluyor ve açıkcası bu sistemlerden gelen parada bir baskasının canının yandığı bir para olduğu için bu tür ponzi hyip saadet zincirlerine kesinlikle karşıyım. Bu konuyu açma amacım sadece bu tür sistemlere bilinçsizce tüm parasını evini - arabasını satıp para yatırmayı düsünecek insanlara bunu yapmadan önce bir kez daha düsünmelerini sağlamak icin açtım.
Neoyun

kişi bu mesajı beğendi.

mustix mustix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 17 / 323
  • Ticaret 103, (%99)
Ben yıllardır üye olduğum bütün sitelerde HYIPlerden uzak durulması gerektiğini belki yüzlerce kez söyledim ama insanlar yok ben kazanıyorum, ben ufak takılıyorum, yok bu site bilmem kaç senedir ödüyor vs vs bahanelerle genellikle sanki ben kötü bir söylemişim havasında cevaplar vermişti. search-earn.com sitesi için bile uyarmıştım milleti. Ama nafileymiş.

HYIP pişmanlıktır. HYIP lerin amacı hiçbir zaman kar dağıtmak değildir. %99u o bahsettikleri yatırım araçlarını kullanmıyor bile. HYIPlerin ilk ve tek amacı **************lıktır.
sterkamed

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

husnotek husnotek Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 12, (%100)
Evet bu tur siteler hep risklidir iki senedir aktif olan bir site kapandı sonradan bende dahil oldum. Bu riski bile bile. Kazananlar ve kaybedenler oldu elbette. Ah vah demeye gerek yok

coderfree coderfree WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 8 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Yatırım yapılacaksa da üzmeyecek miktarlarda yatırım yapıp, getiri olması durumunda getiri üzerinden tekrar yatırım denemek lazım aslında.

Vedat61 Vedat61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Suçu biraz kendimizde aramalıyız. Sonuçta kimseye baskı yapılmadı tamamen özgür iradenizle yatırdınız. Biraz hırsınıza yenildiniz. Yok paylaşmasaydı, olmasaydı... Bırakın bunları

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Ben de olduğum platformlarda bu tür sitelerin sakıncalarından bahsederdim. Artık birşeyin farkına vardım. "Su testisi su yolunda kırılır", "atın olumu arpadan olsun" diye bize özgü atasozleri boşuna çıkmamış.
Beleşe köfte peşinde koşmak, emeksiz ekmek, bunlar denenmeli tabi!

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al