-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar kendimde dahil olmak üzere sürekli *** ve diğer forumlarda parayı yatır 10 gün bekle 2 katını al gibi konular açıyoruz hatta bazılarımız (kendimde dahil olmak üzere) paramızı yatırıyoruz.. Ben bundan 20 gün önce Atlantinv adında bir hyip sitesini bir forumda gördüm 700 tl civarındada bir para yatırdım amacım şu idi kredi kartıma 1500 tl borcum var ve bende 700 tl var yani borcu ödememe yetmiyor 700 tl mi kaybetmisim gibi düsünerek bu siteye yatırdım ve emindimde 20 gün sonra 2 katını alıp kart borcumu kapatacaktım diyerek parayı yatırdım ve 13 gün kala site patladı, bu parayı yatırmadan önce siteden bir kaç ödeme almıs ve güvenmsitim ayrıca forumdanda sürekli ödeme alanların yazılarını gördükçe güven artmıştı. Şimdi söylemek istediğim olay şu ben 700 tl mi kaybettim az bir rakam değil ancak buraya arabasını satıp 50 bin ler yatıranlar var 20 binler yatıranlar var sizlerden ricam lütfen elinizdeki son parayıda denize düsen yılana sarılır misali bir umutla artacak diye bu tür sitelere yatırıp çoğu beklerken azdanda olmayın. Ben inanın arabasını satıp bu siteye yatırıpta sitenin patladığını gördüğüğümde kendi kaybettiğim paraya üzülemedim bile ve kendimide işin içine katarak sunu söylüyorum lütfe3n bu sitelerinde tanıtımını yapmayalım inanın bu vebali bizde üzerimize almış olıuyoruz siteye üye olup 10 dolar yatırıyoruz 2 katına cıkıyo alıyoruz sonra hemen foruma konu açıp referans toplayıp daha fazla kazanalım diyoruz biz %5 komisyondan 5 - 10 dolar kazanacağız diye insanlar buna güvenip 500 - 1000 dolar hatta daha fazlası paralar yatırıyorlar gerçekten yazıktır günahtar. Bizzat bu işi hayatında ilk defa denemiş ve kaybetmiş biri olarak sizlere tek tavsiyem Emek olmadan yemek olmuyor arkadaşlar bedava para diye bir şey olsa inanın kimse çalışmazdı bir akıllı biz değiliz oturduğumuz yerden paramızı 2 ye katlayalım lütfen bu konuda duyarlı olalım ve HYİP Sitelerine bu tarz oturduğun yerden 2 kat 3 kat para kazan tarzı site ve konulara itibar etmeyelim zar zor kazandığımız paramızı bu sitelerde heba etmeyelim. Sözlerimi bu konu ilede alakalı çok sevdiğim bir söz ile noktalamak istiyorum. Unutmayın "Bedava peynir sadece fare kapanında olur". Modlardan ricam bu konuyu imkan varsa sabitlemeleridir bu konuyu görüpte 1-2 kişiyide olsa bu tür sahte ************** sitelerden uzaklaştırabilirsek ne mutlu bana hepinize helal kazançlı iyi günler dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Ben yıllardır üye olduğum bütün sitelerde HYIPlerden uzak durulması gerektiğini belki yüzlerce kez söyledim ama insanlar yok ben kazanıyorum, ben ufak takılıyorum, yok bu site bilmem kaç senedir ödüyor vs vs bahanelerle genellikle sanki ben kötü bir söylemişim havasında cevaplar vermişti. search-earn.com sitesi için bile uyarmıştım milleti. Ama nafileymiş.
HYIP pişmanlıktır. HYIP lerin amacı hiçbir zaman kar dağıtmak değildir. %99u o bahsettikleri yatırım araçlarını kullanmıyor bile. HYIPlerin ilk ve tek amacı **************lıktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Evet bu tur siteler hep risklidir iki senedir aktif olan bir site kapandı sonradan bende dahil oldum. Bu riski bile bile. Kazananlar ve kaybedenler oldu elbette. Ah vah demeye gerek yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yatırım yapılacaksa da üzmeyecek miktarlarda yatırım yapıp, getiri olması durumunda getiri üzerinden tekrar yatırım denemek lazım aslında.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Suçu biraz kendimizde aramalıyız. Sonuçta kimseye baskı yapılmadı tamamen özgür iradenizle yatırdınız. Biraz hırsınıza yenildiniz. Yok paylaşmasaydı, olmasaydı... Bırakın bunları
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Ben de olduğum platformlarda bu tür sitelerin sakıncalarından bahsederdim. Artık birşeyin farkına vardım. "Su testisi su yolunda kırılır", "atın olumu arpadan olsun" diye bize özgü atasozleri boşuna çıkmamış.
Beleşe köfte peşinde koşmak, emeksiz ekmek, bunlar denenmeli tabi!