-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum hayatımda ilk defa bir forum sitesine üye oldum ve açıkcası konuyu nasıl üste çıkaracağım hakkında bir fikrim yoktu. Önerini dikkate alacağım
www.instegral.com
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
dostum hayatımda ilk defa bir forum sitesine üye oldum ve açıkcası konuyu nasıl üste çıkaracağım hakkında bir fikrim yoktu. Önerini dikkate alacağım
Bir konuyu öne çıkarmak için konuya mesaj yazman yeterli olacaktır kardeşim, iyi forumlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) ahmet kardeşim tasarımı ben yaptım diye bişey demedim ki zaten bu işlerden anlamdığın besbelli. hazır wordpress teması kullanıyorum çoğu kullanıcı gibi o yüzden etikliğini sorgulayacak bi durum yok bilmem anlayabildin mi :)
eğerki anlayamadıysan daha da yardımcı olmaya çalışırım
www.instegral.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ahmet kardeşim temayı işliyorsan yazarsın bu kadar basit. Demosuna ve şu anki haline bakabilirsin arasındaki fark için. Wordpress e hakim olan herkes zaten biliyor temanın "sahifa" olduğunu.. O kadar bütünlük içerisinde buna takılmışsın ya anlam veremedim gerçekten. Daha çok anlıyorum gibi sidik yarışına da girmek istemiyorum seninle. Ama sırf eleştiri yapmak için değilde, yapıcı eleştirilerde bulunabilirsen eminim daha faydalı olursun genel olarak..
Çok hakimi olduğun photoshop'ta "design by photoshop" yazarak fotoğrafçılık ve editleme yapman dileğimle, iyi forumlar :)
www.instegral.com