lostyazilim
tr.link

Etiket İndexlenmesi Hakkında

3 Mesajlar 894 Okunma
lstbozum
tr.link

ennrh ennrh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 38 / 78
  • Ticaret 7, (%100)
Merhabalar,

Öncelikle şunu belirteyim. Daha önceden alan adı aldığım blogumda (hala blogger arayüzü kullanıyorum.) etiketlerin indexlenmesini kapatmıştım. Çünki eski bir blogumda yaklaşık 10 etiket ekliyordum her yayına ve hepsi indexleniyordu. Daha sonra hiç index almamaya ve olanları kaybetmeye başladım. Büyük ihtimalle ban yedim. Şimdiki sitemde ise en fazla 3 etiket kullanıyorum ki bunlardan birisi etiket ile kategori oluşturduğum için oluşturduğum kategorinin adı oluyor.

Şimdi sorum şu yazılım diye bir kategorim var ve onlarca yazım var burada. Etiketler indexlenirse eğer bir sürü arama sonucunda yazılım gözükecek ve farklı farklı konulara indexli olucak. İstediğim etiketi indexletip istemediğimi nasıl indexletmeyebilirim ?(kategoriler için kullandıklarımı çıkartmak için)

İkinci sorum ise şu: Bir yazıda yazı ile alakalı 2 adet etiketim indexlenmiş olsa bunların spam kabul edilme olasılığı nedir?

http://www.pubtekno.com
wmaraci
reklam

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
1.si yanlış hatırlamıyorsam blogger sitelerde etiketleriniz indexlenmez. Google geçmişte bir duyuru yaparak bunu kaldırdığını açıklamıştı yani şuan sadece kategori gibi şeylere yarıyor

2.si eğer yönlendirme de farklı bir durum varsa ileriye doğru yazılar biriktikçe etiketlerin spama düşürme olasılığı olduğunu okumuştum. Çoğu wordpress kullanıcıları da dahil olmak üzere etiket indexlerini kapatırlar. Tavsiyem sizinde kapatmanız yönündedir.

ennrh ennrh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 38 / 78
  • Ticaret 7, (%100)
Şu anda kapalı benim ne olur ne olmaz diye kapalı tutucam. Teşekkürler yorum için.

http://www.pubtekno.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al