-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
mikekhan adlı üyeden alıntı
bulgay hocam bilgisayar, programlama gruplarında kayıt olup tanıtım yapın. Çok üyesi olan grupları tercih edin hocam. Yurt dışına açılabilmeniz için de aynısını öneririm. Ülke olarak ta ilk Hindistan, Çin, daha sonra avrupa ve amerikaya yönelin derim. Nüfus kalabalığından kazanırsınız en azından. Günde en az 50-100 sosyal medya gruplarına el ile tanıtın. Yavaş yavaş hem hitiniz hem üyeniz artacaktır. En etkili araç sosyal medya ve reklamdır.
Facebook reklam versek geri dönüşü iyi olur mu acaba? Daha önce reklam vermediğim için bilmiyorum açıkçası.
Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu siteye bende kayıtlıyım :) Gerçekten ilerleyebileceğini düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kayıt oldum hocam. Güzel site başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Teşekkürler. Görüüş ve önerilerinizi bekleriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
bulgay hocam reklam verirseniz iyi olur da ama ilk önce gruplarda ve sayfalarda 1-2 hafta boyunca elle tanıtım yaparak dene hocam. Olumlu geri dönüş olursa böyle devam edersiniz. Kendinize sürekli grup listesi oluşturp tanıtım yaparsınız. Ama bunlar olumsuz olursa o zaman facebook, google reklam verin derim hocam ;-)
Anladım hocam teşekkürler. Site içi yarışmalar falan da yapmayı planlıyorum ancak biraz daha beklemekte fayda var sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
bulgay hocam site içi yarışmaları 1000 üyeye ulaştıktan sonra yaparsanız daha çok katılım sağlayabilirsiniz. Bi de yarışma çekiliş tarzı şeyleri hocam arkadaş getirme sayısına göre yapabilirsin hocam misal olarak her kişi bir arkadaş getirse 5 kuruş kazanma gibi kampanyalarda yapabilirsiniz. ya da en çok arkadaş getirene gerçek kişiler getirene falan ödül verilecektir yarışı da yapabilirsiniz. Ama hocam bunlar biraz daha maliyeti olur. O yüzden şu anlık reklam ve tanıtım yapmanızı tavsiye ederim.
evet bu da yapılabilir tabi ancak şuan sistemde referans sistemi olmadığı için kimin kaç kişi getirdiğini tam bilemeyiz. Ancak tabi forumda konu açılır ve oraya kimlerin getirildiği yazılırsa yarışma amacına ulaşmış olur. Ancak şuanlık dediğiniz gibi reklam ve tanıtıma öncelik vermek gerek.