-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Öncelikle merhaba
Başlıkta da belirttiğim gibi php yi en iyi şekilde öğrenmek için ne yapmalıyım.
HTML CSS bilgim ve wordpress ten php ye aşinalığım var, fakat kendi içerik yönetim sistemimi ve e ticaret yazılımımı yapmak istiyorum). Tek kişi değilim, php de iyi yere gelmek için nerden başlayıp nasıl ilerlemeliyim.
Değerli görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
VBMaSTeR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
A'dan Z'ye php kitabını al. Sıfırdan anlatıyor ve istediğin gibi içerik yönetim eitcaret sistemi hazırlanması gibi birçok içeriğe sahip koca bir kitap. Kitapta sayfa sayfa laravel ile blog hazırlatıyor sana :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Alabileceğim önerdiğiniz site var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@renpeli Teşekkürler
@VBMaSTeR teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam, ilk işin temelleri sağlam bir şekilde öğrenebileceğin bir kursa kaydolmak olsun. Kitapla, eğitim setleriyle, video eğitimler ile de öğrenilebilir muhakkak, ama ben kurstaki verimi bunların hiçbirinden alamadım. Kursa başlamadan önce zaten temel php bilgim mevcuttu, hatta wordpress'te iyiydim, tema yazıp satıyordum. Şimdi aynı wordpress fonksiyonlarını kullanıyorum ama tek farkı bu kez ne yaptığımı anlıyorum :) Eskiden ezbere gidiyordum biraz.
Şöyle bir durum var, php bilmek sadece değişkenleri çarpıp toplamaktan ibaret değil. Kursta php'nin yazım şeklinin ve başlıca fonksiyonların yanısıra algoritmayı, veritabanı tablo yapısının nasıl yapılacağını, bir projeye nasıl başlanacağını, güvenlik açıklarının nasıl kontrol edilip giderileceğini de öğreneceksin. Bunların hepsi farklı alanlar ve farklı donanım gerektirir. Hemen hemen her kursun sonunda basit bir e-ticaret yazılımı yapılıyor, burada üyelik sisteminin mantığını, sepet sisteminin mantığını vs. öğrenip dilediğin yazılımı geliştirebilirsin. Kurs bittikten sonra php uzmanı da olmayacaksın, kısıtlı bir sürede sana php'nin çok az bir kısmını öğretecekler ama mantığını kavradığın için bu kez ihtiyacın olan her şeyi birkaç tıklamayla öğrenip kendini geliştirebileceksin.
Güzel bir yoldasın, sıkılmadan çalışmaya devam edersen hem sınırlı kişinin bildiği çok güzel bir yetenek, hem de kazanç potansiyeli diğerlerinden çok daha yüksek olan bir işe sahip olacaksın. Hatta belki bu yeteneğini hayal gücünle birleştirip hayatını değiştireceksin. Her şey gönlünce olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
echo "merhaba dünya";
İle başlar her şey :-)
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kursa kitaba falan gerek yok bence. parana yazık olur. php en basit dillerden birisidir. youtube da internetin i sini bilmeyenler için php anlatanlar var.
ozergul.net/com