-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobil Ödeme Bozum
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Genellikle bozum bölümüne en düşük komisyon ile yapana iş veriliyor. Bunun için örneğin paypal bozduracak veya kontör yükletecek kişiler için açık eksiltme diye bir kavram getirilmesinin iyi olabileceğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Biraz düşünerek üyenin isteğini anlayabilirsiniz. Açık arttırma ile bağlantı kurup açık eksiltme demiş. Yani 20 TL PayPal bozumu diye bir konu açılacak en az komisyon ile işi halledecek üyeye iş verilecek. Ama baya bir lüzumsuz bence.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Konu açarsınız, teklifleri beklersiniz, en uygun teklif veren kişi ile işinizi yapabilirsiniz, paypal bozumu yapan kullanıcılar da tekliflerini konularına yazıyorlar, bu kullanıcılarla iletişime geçerek de işleminizi yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ne değişecek ki?
Aynı sistem siz zaten bozum yapan kişilerin konusunu % kaç komisyon aldığını görebiliyorsunuz. Pek birşey değişmeyecek bence. Eğer yapılırsa da tüm ticaret konularına yapılmalı ama gereksiz ve ben böyle bir sistemin gelmesini istemem. Böyle olunca kalite düşecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobil Ödeme Bozum
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam paypal bozum için değil örnek verdim mesela bozum kısmında kontör almak isteyen arkadaşlar oluyor. Bazı arkadaşlar alım yapınca %35 komisyon ile alıyor bazıları 30 bazıları 25. Benim hattımda 40TL var diyelüm ben bunu satacağım komisyon oranı için açık eksiltme ile satarım. Çünkü forumda 1 kişi konu açmış kontör alınır diye o da %35 gibi yğksek bir komisyondan alıyor.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
cgrclk'in dediği gibi bir yol izlenerek bu işler yapılabiliyor, böyle birşeyin şuanlık luzumu bulunmuyor. Zaten gelen tekliflere göre siz mantıklı geleni seçersiniz,ihale ortamı gibi bir duruma gerek yok.