-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli Arkadaşlar Bir üniversite adına açtığım instagram hesabında 10 k yabancı bot vardı bende 2 bin kişi takip ederek hesabı büyültüyüm diyordum fakat 2 gün kullandığım hesap bu gün kapatıldı ve açma şansım nedir
İnstagramdan böyle mail geldi
Merhaba,
Size yardımcı olabilmemiz için bu hesabın size ait olduğunu doğrulamamız gerekmektedir. Aksi takdirde, doğru kişiye yardım edip etmediğimizden emin olamayız.
Lütfen bu e-postayı, aşağıdaki kodun el yazısıyla yazılmış bir kopyasını elinizde tutarken çekilmiş bir fotoğrafınızı ekleyerek yanıtlayın
Sayfanın adını ve kendi fotorafımı çektim attım açışma şansı varmıdır ve geri dönüş ne zaman olur bu gün mail saat 19.30 da gönderdim
erenroma
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"üniversite adına açtığım" kısmı zaten açamayacağınızı belli ediyor:) Sizden kimlik doğrulaması isteniyor. Profil resminde siz varsanız açabilirsiniz belki
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hocam valla mail hayla gelmedi dur bakalım ne yapıcaz ama açılmama durumu var bundan 1 gün öncede 10 k lık hesabı kapattırdık ama mail atmadık daha bi arkadaşın tanıdığı varmış inş o açıcak o mail göndermediğimizi 3 5 kuruş tanıdımdan para alalım dedik bilmediğimiz işe girdik emek verdik boşa gidince insan üzülüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
ıt elemanı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam istediği resim hesaptan paylaşlan resim eğer hesaptan paylaşmış olduğunuz bi resmi atarsanız hesap açlır
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar Hesabım Açılmıştır Bilginize Mail Bu Gün Geldi Ve Hesabın Tekrar Aktif olduğunu söylemek isterim