Merak ettiğim şey yaptıkları klon organ ya da bedenlerin ruh probleminin nasıl halledecekleri? Gerçekten o et yığınına ruhu nasıl monte edecekler? Ya da edebilecekler mi?
Merak ettiğim şey yaptıkları klon organ ya da bedenlerin ruh probleminin nasıl halledecekleri? Gerçekten o et yığınına ruhu nasıl monte edecekler? Ya da edebilecekler mi?
İnsan klonlanması dünya genelinde yasaktır. Bunun yanında her organımız için ayrı ayrı ruha sahip olduğumuzu sanmıyorum :o
Asıl amaç yapay organ üretmek sanırım. Araştırmadım tam olarak budur diyemem lakin klonlamayla modüler body'i karıştırmayalım. Canlı klonlamak bundan çok daha ucuz bir işlemdir.
Ruh için haşa Allah olmak lazım. Ama milyarlarca değişkenli komplike yazılımlarla karşısındaki insanın yüz ifadelerine, vücut hareketlerine vb. göre ifade takınan insan-robot yaratıklar yapılması imkansız değil.
Benim görüşümce gelecek zamanda biyolojik olarak ölümsüzlüğü bulucaklar fakat kaza sonucu olan ölümler durdurulabilirmi bu biraz zor gibime geliyor .
ölümsüzlük bulunsa faydalı ilaçlarda bulunur heralde göçebe geldi aklıma 2 fıs fısa iyelestiriodu :D
üsteki konusulan olayda bulunursa oh beyin yedegi alırlar bide ölmeden :D