-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Elimde nededik.com isimli bir web sitesi var. Site Wordpress tabanlı lisanslı newspaper temasını kullanıyor. Ayrıca forum.nededik.com diye bir de forum sitem var. Bu da lisanslı xenforo kullanıyorum. Ayrıca sitemin dmoz kaydı mevcut. Sitem 7 aylık bir site konular özgün 1250 civarı konu mevcut.
Ayrıca günlük giren kişi sayısı tekil olarak 1300 ile 1600 arası değişiyor. Forum sitesi ise daha 1 aylık daha orada kimsecikler yok..
Şimdi genel hatlarıyla bilgi verdim. Fikrimi söylemek istiyorum.
Benimle birlikte 5 kişilik bir ekip kursam;
1. Kişi teknoloji haberi girecek siteye günlük 10 tane bu benim İlgi alanım teknoloji zaten..
2. Kişi en çok izlenen dizilerin fragmanlarını yayınlayacak diriliş Ertuğrul kurtlar vadisi vs gibi
3. Kişi tv'de bugün ve hava durumunu yayınlayacak
4. Kişi güncel spor ve eğitim haberlerini yayınlayacak 4 spor 2 - 3 tane de eğitim iş haberi olursa yeter. Spor haber olarak değilde işte önemli maçların hakemleri kadroları vs vs
5. Kişi de o gün YouTube'a eklenmiş videolardan trend olan 3-4 video yayınlayacak
Böyle bir ekip kursam birde parasıyla Google News'e kayıt ettirsek siteyi. Bir de bunun üstüne Facebook ve Twitter sayfamıza 50 bin organik kişi kastırsam ve yayınladığım konuları oralardan da paylaşsak nasıl olur?
Sizce bu düşüncelerim hayali mi yoksa oluru var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
eğer ekip sağlam olursa bence oluru vardır geleceğin onedio su olursun ...
offfoffff
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ya konu sahibiyle yani benimle ilgilenin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
:D o dediklerini hangi siteye yaparsan yap zaten güzel yerlere gelir:) mevzu basit her ay siteye ortalama 700 TL harca zaten istediğin yerde olmana engel yok. ( Makale ücretleri , reklam ve diğier işlemler )
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence bu dediğinizi yaparsanız iyi olur siteniz iyi yerlere gelir.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Girmek istediğiniz içeriğe ve domain adına bakarsak siz hiçbir şey dememiş oluyorsunuz. Fikir güzel daha güzel bir domain olabilir diye düşünüyorum.
Site adı nededik.com ama içeriğin hiçbirini siz demiyorsunuz fragmanlar, youtube günlük popüler videolar falan hit elemanları gibi geldi.