-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
selamun aleyküm belkide kullanan kardeşlerim vardır forumda.
Aklıma takıldı ama eminde değilim.
İdeasoft panelinde aynı ürünü eklendiğiniz zaman hata vermiyor ve ürün filtreleme sonucu şöyle bir link alıyor.
siteadi.com/etek,PC-27.html
Ama bir etek daha ekliyorsunuz
siteadi.com/etek,PC-55.html
olarak link alıyor ben duruma şu gözle bakıyorum.
Aynı içerik ama farklı bir link sizce bu durum seo ya etkisi ne olur ? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Not :
PC-27.html Kısmı asla düzenlenmiyor indeasoft tarafında filtreleme olduğu için ?
Benim ise yapmak istediğim link şekli
siteadi.com/Marka-Etek,PC-27.html
Önerisi olan var mı arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hazır sistemlerin en kötü yanıda bu malesef. Çoğu şeyi yapmanızı kısıtlıyorlar. Ben de Ticimax kullandım 1 yıl boyunca onlara verdiğim parayı opencart kurup düzenlemeler için bir yazılımcı bulsaydım daha iyi olurdu benim için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
ideasoft , e-ticaret yöneticisi olarak çalışıyorum . İdeasoft yazılımları konu başlık olarak çakışma yapmaz , stok kodunuza göre ürünün daha önce açılıp açılmadığını kontrol eder.
Benzer makaleyi stok kodunu değiştirerek açmanızı önermem , google için Spam ' a düşebilirsiniz.
Not : Söylediğiniz url sonlarında ki rakamlar otomatik olarak eklenmektedir , amacı ise diğer sitelerin açtığı konuları google da aynı başlık olarak görünmemesi için Url parametrelerinde farklılıkların oluşturulması için çıkarılmıştır.
1 kişi bu mesajı beğendi.