NovemberNight adlı üyeden alıntı
Konuyu baltalamak gibi olmasın da ben de bir şey sorayım hocam.Mesela yabancı dilde site açtık, Adsense koyduk bu Adsense reklamı İngilitere'den Fransa'dan tık aldı diyelim. Normalde malumunuz o tip ülkelerde TBM'ler epey yüksek.
Şimdi benim reklamıma tıklanınca TBM o ülkedekiler gibi yüksek mi olacak (mesela tık başı $0,5 karşılığı yaklaşık 1,5 TL gibi) yoksa Türkiye lokasyonlu Adsense hesabım olduğu için yine aynı 10 kuruş 20 kuruş mu olacak?
Kısacası yabancı dilde site açmanın avantajı nedir? İngilizce konusunda hiçbir sıkıntım yok, otursam kitap çevirisi yapabilecek kadar biliyorum, bir faydası varsa Türkçe yazacağıma İngilizce yazayım yani.
Teşekkür ederim.
Öncelikle herkese değerli yorumları için teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım.
@novembernight hocam estafurullah konuyu baltalamak değil, güzel soru sormuşsunuz eminim bundan da faydalanan bir cok insan olacaktır.
Ben açıkçası yabancı dildeki siteler daha yüksek meblağ bıraktigini biliyorum o yüzden o yonde tercihimi kullanmak istiyorum. Yani benimki biraz yuzeysel bilgi, sizin sorduğunuz ayrintilara ben de cok hakim degilim açıkçası:)
Ama size tavsiyem ingilizceniz o seviyedeyse, ziyan etmeyin hocam. Sektör araştırması yapıp bu işe girin bence.