Burada bulunan herkez gerek telefonlarından gerekse bilgisayarlarının internetinden erişim kurması gerekiyor.

Aslında o kadar çok konuda yasal haklarımız mevcutki,imzaladığınız sözleşmelerin hiç bir değeri yok.

Aslında buna açık bulma diyebilirsiniz.Şimdi sizlere internet erişimi konusunda firmalardan nasıl bedava internet sağlayabileceğinizi , ve sözleşmelerinizi nasıl ücretsiz fes edebileceğinizi,eğerki şirketten alacağınız var ise,size fazla ödeme gönderdilerse nasıl geri alabileceğinizi anlatacağım.

Eğerki faturanız fazla geldiyse !!...

Malumunuz bazen şirketler,geçiregandi yapabiliyor.Tüm mobil hat firmaları,Tüm internet sağlayacıları,kim olursa olsun,Bilişim Teknoloji Kurumu üzerinden yazışın.paranızı geri alın,internetinizi ücretsiz fes edin,Bedava internet kullanın.

Şunu unutmayın !. Tüm *******ikasyon şirketleri BTK ya bağlıdır.Yani lisansı veren BTK dır.Bunları düzenli olarak kontrol edende Btk'dır.BTK ! BTK'nın sitesi üzerinden sözleşmelere bakmaksızın kullanıcı ve firmanın tüm yazışmalarını kontrol eder.Usulsüzlük ,extra ücret,haksız kazanç,hizmet verememe gibi durumlarda,Sonuna kadar kullanıcı arkasındır.

Faturanız fazlamı geldi !. Telefon ,İnternet,ile ilgili bağlı bulunduğunuz firmayı arayın.haklıysanız tabiki ! saati günü not edin,müşteri hizmetlerinden almanız gereken tüm cevapları alın.Ardından BTK ya giriş yapın orda firmanızı seçin ve yazın !..

Size herşeyi açık açık anlatmakla yükümlüdür.ve Haklıysanız inanin sizi firmaların özel birimlerinden arıyorlar.Birebir ilgilenip aynı gün içinde çözüyorlar.

İnternetiniz 1 gün boyunca gelmedimi,daima kopuyormu,şirketi arayıp detaylı bilgi alın ardından BTK'dan yazın.İster internetinizi ücretsiz fes ettirin isterseniz daha iyi bağlantıyı daha ucuza kullanın.

Adres değişikliğimi yaptınız ! 1 haftadır bağlanmadımı,ister ücretsiz fes ettirin ,ister ücretsiz internet kullanın ( Onlar teklif ediyor ).

Telefon faturanız olması gerekenden çokmu geldi.Size haber verilmeden paketinizmi değişti,Bilmediğiniz bir kesintimi yapıldı !. Btk dan yazın paranızı iade etsinler.

Firmanın müşteri hizmetleri ile muhattap olmayın,Zaten sistemde hata var,ekran açılmıyor,daha sonra tekrar deneyin,ilgili birime aktarıyorum naralarını dinlemeyin.İstediğiniz cevapları alıp saati ve tarihini not edip BTK'nın sitesine girip,hizmetinizi aldığınız firmayı seçerek direk onlara yazın bu kadar.Bunla ilgili birçok firmadan ücretsiz sözleşme feshi,ücret iadesi,ücretsiz internet aldırttım ve aldım.

internetin 2 saat gelmedimi,ticari kayıpmı yaşadın,sinirinmi bozuldu,ara firmayı neden internetim yok de açıklamasını dinle BTK dan şikayet et.Bak bakalım internetin birdaha kopuyormu