-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar sitem var ancak henüz adam akıllı bir tema bulamadım ve kendim yapmaya karar verdim ancak eksiklerim var. Bana bu konuda kodlama işlerimde yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var. Yapacağım temanın yabancı örneklerini vereceğim ancak pek kodlamadan anlamadığım için sitedeki kodları alamadım.
Benim tek istediğim Ana sayfaya gelen ziyaretçi arama kutucuğu ile karşılansın.
Arkaplan resmide yanlara %100 olsun ancak yüksekliği yazının boyutuna göre otomatik boyutlansın yani demek istediğim şu sitede oldukça net.
http://javothemes.com/directory/demo2/
bu tema daha çok hoşuma gidiyor ilk sayfa full sonrasında aşağıda sitenin devamı var ve girişte sanki bir sayfaymış gibi tamda istediğim bu ancak ;
https://demo.astoundify.com/listify/
bunun gibi olsa da olur ufak bir alan
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: verdiğim demoların aynısını istemiyorum sadece istediğim konuyu yukarıda belirttim.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kardeşim öncelikle kolay gelsin, tema yapmak oldukça meşakkatlidir denebilir, özellikle css bilgisi ve wordpress altyapısı hakkında bilgi gerektirir, eğer bu konularda yeterli görmüyorsanız kendinizi, çok sıkıntı yaşayacağınızı bilmelisiniz..
umarım ki, istediğinize ulaşırsınız..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kodlama bilginiz yoksa tema yapamazsınız. Sıfırdan bir tema yapımı en iyi ihtimalle 1 hafta süreceğinden yardım bulmanız da güç. Bu tarzdaki temaları da uygun fiyatlara yazdırmanız da imkansız. Dolayısıyla şu aşamada yapılması gereken en mantıklı ve karlı iş içinize sinen temayı satın almak olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Meslek web tasarimci :) isiniz zor hocam
joduska
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3D CG Artist
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
HTML & CSS & JS bilmeme rağmen hala wordpress teması yapamadım. Normal HTML temalar yapıyorum. Wordpressin entegre olayları var, PHP de bilmek lazım biraz. Hiç uğraşmayın sonu hüsran derim. Bu konuya aralıksız 1 sene yönelirseniz anca kendı temanızı yapabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
tedem
npm run dev
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yeteri kadar kodlama bilginiz bulunmuyorsa yapmanız çok zor, üzgünüm. Size yardımcı olmak isterdim ama isteğiniz çok büyük. Parayla yaptırsanız bile sizin için çok pahalı olur özel olacağı için.
erenroma
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
19 yaşında meslek webtasarımcı. bu kadar kolay bir şeyi yapamıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Dostum parasal yönden desteğin varsa özel PM at istediğini tam anladıysam karşılığı olacak şekilde yardım ederim 'Not:Beni yanlış anlama herkesin bir ihtiyacı var.' :) Ay em profeşınıl veb dasarımcıyım :D
TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kardeşimiz öğrenci :)
öğrenci = maddi sıkıntı demektir..
yoksa burda profeşınıl web dasarımcı çok temayı yapacak :) :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ilginiz icin cok sagolun. Açıklama kismini biraz salladim aslinda sadece hobim oldugu icin oyle yazdim ve ogrenmeye acigim herkonuda :)
Aslinda benim istedigim boyle cok ayrintili ve zor bise degil bugun ben kendim bu yabanci temalari css kodlariyla console den baktigimda kodlama oldukca kolay ancak hangisi ne ise yariyor bilmedigim icin icinden iygun kodu secemiyorum bunu biraz daha cok kodlarla hasirnedir olan birisi yapabilir ve zor da degil hayrini birisi oturupta iki dakika baksada yardimci olsa cok dua ederim :) simdiden tesekkur ederim
Ek Olarak: Ayrica suanda zaten elimde bir tema var sadece header kismini duzenleyecegim ust kisim tamamen ayri bise olacak arama kutucugu felan menuler ve birkac sosyal medya iconu gibi cok zor degildir diye dusunuyorum. Yani biraz bu isin icinde olanlar bilir kodlamasi basit bir yapi benim dedigim.
Not: Sifirdan tema istemiyorum zaten elimde tema var sadece modifiye edecegim yukaridada belirttim.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ