lostyazilim
tr.link

Facebook atatürk sayfalarında sorun mu çıkarıyor?

5 Mesajlar 855 Okunma
acebozum
tr.link

sirkan sirkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek eem
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 32 / 9
  • Ticaret 3, (%100)
Atatürk sayfama reklam alamıyorum hep aynı bahane hesabınız **************lık şüphesiyle kapatılmıştır vs. Zaten facebookta atatürk uzantılı url alınmamasından belliydi böyle sorun çıkaracağı. kapanan hesabı açmak için kimlik resmi falan herşeyi gönderiyorum mal mal cevaplar veriyorlar. en son diyecek birşey bulamadı sen **************sın tarzında birşey dedi ve reklam hesabını tamamen kapattı:mad:. Yeni hesap açtım farklı kredi kartı kullandım. 70 tl reklam aldım sorun çıkarmadı. Şimdi tekrar reklam almak istedim yine donaldırıcılık şüphesi, kimlik resmi yüklememi istiyor. Gönderdim ama açılacağını sanmıyorum galiba atatürk sayfalarını istemiyorlar ************** diye bahane buluyorlar. Bilgisi olan var mı bu konuda?

elektronikssl
webimgo

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam siz mi Facebook'a reklam vermek istiyorsunuz, yoksa başka yerden sayfanızda mı yayınlamak istiyorsunuz?

sirkan sirkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek eem
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 32 / 9
  • Ticaret 3, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam siz mi Facebook'a reklam vermek istiyorsunuz, yoksa başka yerden sayfanızda mı yayınlamak istiyorsunuz?

Tam anlamadım ama sayfama beğeni gelmesi için Facebook'a reklam veriyorum.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Telifle ilgili bir şey mi acaba diyeceğim de, o zaman tüm sayfalar kapatılır. Acaba şikayet ediliyor olabilir mi?

Ek Olarak: Mükerrer sayfa olarak algılıyor olabilir; çünkü çok geniş kitlelere sahip sayfalar varken yeni kurulan bir tanesi böyle algılanmış olabilir. Ayrıca daha önce bir sayfanız kapatıldıysa ve bunlarda da sicil gibi bir şey varsa, bunun sonucunda da olabilir. Tabi tümüyle afaki yazdıklarım...
sirkan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

La_Motta La_Motta . Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek seo ve adwords
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 48 / 83
  • Ticaret 14, (%100)
Bende de benzer durum olmuştu. Hesabı açıp hemen reklama çıkmak veya profil açıp hemen reklama çıkmak böyle bir duruma yol açıyor diye bir sonuca varmistim. Eski profil ve hesaplarda böyle olmuyor diye tahmin ediyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al