-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eem
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Atatürk sayfama reklam alamıyorum hep aynı bahane hesabınız **************lık şüphesiyle kapatılmıştır vs. Zaten facebookta atatürk uzantılı url alınmamasından belliydi böyle sorun çıkaracağı. kapanan hesabı açmak için kimlik resmi falan herşeyi gönderiyorum mal mal cevaplar veriyorlar. en son diyecek birşey bulamadı sen **************sın tarzında birşey dedi ve reklam hesabını tamamen kapattı:mad:. Yeni hesap açtım farklı kredi kartı kullandım. 70 tl reklam aldım sorun çıkarmadı. Şimdi tekrar reklam almak istedim yine donaldırıcılık şüphesi, kimlik resmi yüklememi istiyor. Gönderdim ama açılacağını sanmıyorum galiba atatürk sayfalarını istemiyorlar ************** diye bahane buluyorlar. Bilgisi olan var mı bu konuda?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam siz mi Facebook'a reklam vermek istiyorsunuz, yoksa başka yerden sayfanızda mı yayınlamak istiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Telifle ilgili bir şey mi acaba diyeceğim de, o zaman tüm sayfalar kapatılır. Acaba şikayet ediliyor olabilir mi?
Ek Olarak: Mükerrer sayfa olarak algılıyor olabilir; çünkü çok geniş kitlelere sahip sayfalar varken yeni kurulan bir tanesi böyle algılanmış olabilir. Ayrıca daha önce bir sayfanız kapatıldıysa ve bunlarda da sicil gibi bir şey varsa, bunun sonucunda da olabilir. Tabi tümüyle afaki yazdıklarım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bende de benzer durum olmuştu. Hesabı açıp hemen reklama çıkmak veya profil açıp hemen reklama çıkmak böyle bir duruma yol açıyor diye bir sonuca varmistim. Eski profil ve hesaplarda böyle olmuyor diye tahmin ediyorum.