-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Estağfurullah hocam. Denedim o dediğinizi, çoğunlukla telif geliyor gelmeyenlerin bazıları patlama yapıyor çok izleniyor, bazıları hiç izlenmiyor. Deneyin güzel şeyler olabilir sonucunda.
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
çok teşekür ederim kardeşim. bir soru daha :D
telif ihlali dedikten sonra videoyumu kaldırmamı istiyor yoksa direk banmı sonucu :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sürekli telif gelirse kapanır :D
3 telif hakkıydı yanlış hatırlamıyorsam, yada 3 dünyada engellendi uyarısı aldıktan sonraydı galiba.
Yeni kanallarımda çok titiz çalışıyorum hiç acele etmiyorum, yani bir anda kazanayım demiyorum. Yavaş yavaş, telif hakkı ihlali yapmadan çalışmaya gayret ediyorum. Diğer türlü kazanırsın ama kısa süreli olur.
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Beyler kanalı açtım, bir ç.filmin 30 bölümünü yükledim sadece bir bölümü sorun çıkardı. (topluluk uyarısı aldı :( )
Diğerlerinde şuan sıkıntı yok. Başka bir çizgi filmi bu gece yükleyeceğim. Sonrasında bakalım hangileri telif alacak ona göre sıfır kanal açıp telif yemeyenlerle devam
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sagol kardes sence dw emelimiyim.
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kanallar kesin patlar buna eminim bulduğunuz çizgi film telifsiz olsa bile sahte teliflerle kanal 1-2 gün dayanıp patlar diye düşünüyorum. Yinede deneyin derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
arkadaşlar benim 6 aylık kızım var, çizgifilmlere ve şarkılı animasyonlara kitleniyor. En çok izlediği de Wheels on the bus diye ve johny johny yes papa diye 1 saatlik animasyonlar. biri 1 milyar üzerinde diğeri 700 milyon civarında izlenmeli. Kanallarında onlarca daha video olduğunu ve hepsinin en az 100 milyon civarı izlendiğini düşünürsek :) after effects biliyorsanız, ingilizceniz varsa ve seslendirecek birilerini bulabiliyorsanız ekip kurun girin derim. Ben afterda iyiyim ingilizcem de var ama ses , ekip ve zaman yok :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci - Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Thyphoon adlı üyeden alıntı
Kanallar kesin patlar buna eminim bulduğunuz çizgi film telifsiz olsa bile sahte teliflerle kanal 1-2 gün dayanıp patlar diye düşünüyorum. Yinede deneyin derim :)
Sahte telif yersem başka kanal açarım hocam :D
Zaten artık hiç kanala acımıyorum. Telif, topluluk ihlali ve dünya geneli engeli yersem anında kanalı siliyorum.
Ek Olarak:
ferzileyto adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim 6 aylık kızım var, çizgifilmlere ve şarkılı animasyonlara kitleniyor. En çok izlediği de Wheels on the bus diye ve johny johny yes papa diye 1 saatlik animasyonlar. biri 1 milyar üzerinde diğeri 700 milyon civarında izlenmeli. Kanallarında onlarca daha video olduğunu ve hepsinin en az 100 milyon civarı izlendiğini düşünürsek :) after effects biliyorsanız, ingilizceniz varsa ve seslendirecek birilerini bulabiliyorsanız ekip kurun girin derim. Ben afterda iyiyim ingilizcem de var ama ses , ekip ve zaman yok :)
Hocam bende ses var, ingilizce idare eder (edemedi :D ) Zaman ayırırım birlikte girelim bu işe :D
www.androidoyunkenti.com
www.bayandoktoru.com