brba
Buraya Reklam Alınır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Turkiye Yatirim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
3 harfli org uzantılı ve 2000 yılı kayıtlı bir domain için şuan satın alma sayfasındayım. Who is sorguladığımda 180 günü kalmış görünüyor. Sizce şuan ödeme yapsam param hava mı olur yoksa domain'i satın almış olur muyum? Başına bu gibi bir durum gelenler yazarsa çok sevinirim.
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Para hiçbir şekilde hava olmaz tabii düzgün bir firmadan alıyorsan, en kötü iade ederler.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Alan adının 180 günü kalmış diyorsunuz ancak satın alınabilir yazdığını dile getirmişsiniz O nasıl oluyor öyle hocam? Sanıyorum ki backorder işleminden bahsediyorsunuz diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Bazı firmalarda satın alınabilir görünüyor bütün domainler bir çeşit kandırmaca gibi bişey bu sanırım kayıtlı domaini nasıl satın alma seçeneği ekliyorlar anlamış değilim bende düşüyordum az kalsın tuzağa bir çıkarları varki o düğmeyi ekliyorlar oraya.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
böyle bir domain asla boşa düşmez. bir servis sağlayıcı kendi alır yine de satışa düşürmez.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba, sizin içinde bir sakıncası yoksa domaini PM ile iletir misiniz ? Domainin durumunu kontrol edip bilgi vereceğim. Eğer bugün düşecek domain ise saat sabah 4 den itibaren satın alınabilir olması normal. İlerleyen saatlerde kayıt ettirebilirsiniz. .ORG whois de böyle bir sıkıntı var. Eğer domain bugün düşüyosa sabah satın alınabilir gözükür ama, saat 17.00 civarı satın alırsınız.
Bir sakıncası yoksa PM ile domaini iletin, kontrol edip bilgi vereyim. Merak etmeyin satın almayacağım.
joduska
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3D CG Artist
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backorder'dir hocam o. Backorder alan adına ön sipariş tarzı birşeydir. a.com sitesi benim farzedin. Siz de bu site için ödeme yapıyorsunuz. Ben o siteyi bırakır ve ödemesini yapmazsam size geçiyor. (imkansız gibi)